Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

H Μισέλ Ομπάμα με εμφάνιση για Οσκαρ υποδέχτηκε το ζεύγος Ρέντσι

Με μια ροζ χρυσαφιά τουαλέτα η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έκλεψε την παράσταση

Ιστορία, πολιτική αλλά και στιλιστική, γράφτηκε στον Λευκό Οίκο, όπου η Μπαράκ Ομπάμα και ο σύζυγός του Μισέλ παρέθεσαν το τελευταίο επίσημο δείπνο της θητείας τους ως πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ στο ζεύγος Ρέντσι.

Η πρώτη κυρία άστραφτε μέσα στη μακριά ροζ χρυσαφιά τουαλέτα της που έφερε την υπογραφή του Atelier Versace, η οποία προφανώς επελέγη για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τη χώρα από την οποία προέρχονταν οι καλεσμένοι της. Η τουαλέτα ήταν φτιαγμένη ειδικά για την 52χρονη σύζυγο του προέδρου Ομπάμα, πράγμα που φαινόταν αφού αναδείκνυε μοναδικά τα δυνατά σημεία της σιλουέτας της, δηλαδή τις καμπύλες της. «Η Μισέλ Ομπάμα έδειχνε σαν το χρυσό αγαλματίδιο των Οσκαρ και σίγουρα κερδίζει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ειδικός σε θέματα μόδας Σάιμον Γκλάζιν.

Κατά τα λοιπά, η βραδιά είχε μια γλυκόπικρη γεύση, την οποία όμως κατάφερε να μετατρέψει σε διάθεση για πάρτι η Γκουέν Στεφάνι που άνοιξε το τραγουδιστικό μέρος. «Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος» δήλωσε με τη γνωστή διάθεσή του να ανεβάζει τους καλεσμένους του ο Μπαράκ Ομπάμα την ώρα που υποδεχόταν τον Ματέο Ρέντσι και τη σύζυγό του Ανιέζε Λαντίνι.

Πράγματι, το τελευταίο γκαλά της θητείας του ήταν μεγαλειώδες, αφού το ιταλικών επιρροών μενού έγινε σε συνεργασία με τον διάσημο σεφ Μάριο Μπατάλι και βασίστηκε στην πλούσια σε ντομάτες σοδειά του περιβολιού της Μισέλ, ενώ η λίστα των καλεσμένων έφτανε τα 400 άτομα, μεταξύ των οποίων προσωπικότητες ιταλικής καταγωγής, όπως η πολιτικός Νάνσι Πελόζι, ο σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι, ο ηθοποιός Τζον Τουρτούρο και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρομπέρτο Μπενίνι.

Κ.Ν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα