Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

«Φωτιά» για 1.500.000 ιδιοκτήτες!

Θα λάβουν και ειδοποιήσεις είτε για ανεξόφλητες οφειλές παλαιότερων ετών είτε για ανασφάλιστα οχήματα!

Θα λάβουν και ειδοποιήσεις είτε για ανεξόφλητες οφειλές παλαιότερων ετών είτε για ανασφάλιστα οχήματα!

Με δεσμεύσεις καταθέσεων και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων απειλούνται όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν ανταποκριθούν στα νέα ραβασάκια του υπουργείου Οικονομικών! Διπλό χτύπημα περιμένει περισσότερους από 1.500.000 ιδιοκτήτες, καθώς, πέρα από τα τέλη κυκλοφορίας για την επόμενη χρονιά, θα λάβουν και ειδοποιήσεις είτε για τέλη κυκλοφορίας παλαιότερων ετών που δεν έχουν πληρωθεί είτε για ανασφάλιστα οχήματα.

Κατά εκτιμήσεις, το ποσό που θα κληθούν να καταβάλουν φτάνει συνολικά τα 100.000.000 ευρώ και όσοι δεν καταβάλουν το ποσό που τους αναλογεί θα υποστούν τις συνέπειες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ελέγχους του υπουργείου Οικονομικών διαπιστώθηκε ότι το 2013 και το 2014 περισσότεροι από 200.000 ιδιοκτήτες κυκλοφορούσαν τα οχήματά τους στους δρόμους χωρίς να έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας. Ετσι τώρα θα κληθούν να τα καταβάλουν στο διπλάσιο, με την οφειλή για τον καθένα να ξεπερνά ίσως και τα 2.000 ευρώ.

Ειδικότερα, το 2013 94.887 ιδιοκτήτες Ι.Χ. δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας και τους αναλογούν τέλη και πρόστιμα συνολικού ύψους 46.932.781 ευρώ. Ακόμα περισσότεροι, συγκεκριμένα 112.997, κάτοχοι Ι.Χ. δεν πλήρωσαν τέλη του 2014 και επιβαρύνονται με 53.911.079 ευρώ. Συνολικά εκτιμάται ότι ένας στους οκτώ ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ή δικύκλων έχει απλήρωτα τέλη ακόμα και έως τεσσάρων χρόνων, τα οποία κάθε χρόνο διπλασιάζονται.

Υστερα από διασταυρώσεις στο TAXISnet, το υπουργείο ετοιμάζεται να στείλει ηλεκτρονικό ραβασάκι για τα τέλη σε 800.000 φορολογουμένους, καθώς συνεχίζονται οι έλεγχοι για τα έτη 2015 και 2016. Παράλληλα, άμεσα αναμένεται να προχωρήσει ο έλεγχος και για τα ανασφάλιστα οχήματα, τα οποία εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 800.000 ως 1.000.000.

Διασταυρώσεις μέσω TAXIS 

Το «πάντρεμα» του μητρώου του υπουργείου Μεταφορών με τις λίστες του TAXIS επιτρέπει πλέον να γίνουν διασταυρώσεις και να εντοπιστούν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ανασφάλιστα και αποτελούν κίνδυνο θάνατο σε περίπτωση τροχαίου. Τα στοιχεία που θα βρεθούν θα αποσταλούν στην Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών και στη συνέχεια η Τροχαία θα κληθεί να κόψει πρόστιμα και να αφαιρέσει ακόμα και πινακίδες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα