Το «Traction» οδηγεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από Σουηδία.

Ενα ακόμη «Traction» από το εξωτερικό θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα με στιγμιότυπα που θα λατρέψει ιδιαίτερα ο αντρικός πληθυσμός.

Πεντακόσια χιλιόμετρα βόρεια της Στοκχόλμης, στο Καλ, σε ακραίες καιρικές συνθήκες, το «Traction» οδήγησε το νέο Volvo V40 CrossCountry, αλλά και το τεχνολογικά προηγμένο V60 plug-in hybrid. Ο Κώστας Στεφανής σε μια εντυπωσιακή διαδρομή σε παγωμένη λίμνη μάς έδωσε την ευκαιρία να γευτούμε τις ικανότητες και των δύο μοντέλων των Σουηδών και να τα απολαύσουμε αύριο μέσα από την οθόνη του ΣΚΑΪ στις 19.00.

Ακόμη μέσα από την εκπομπή θα δούμε το Citroen DS3 Cabrio, τον πρωταθλητή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, ο οποίος αποκτά και ανοιχτή έκδοση, με αφορμή τον ερχομό της άνοιξης. Η μαλακή οροφή χρειάζεται μόλις δεκαέξι δευτερόλεπτα για να μεταμορφώσει το DS3. Ακόμη ένα μοντέλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ελληνικής αγοράς είναι το ολοκαίνουργιο Skoda Rapid, στην πετρελαιοκίνητη έκδοσή του, που αποκαλύπτεται μέσα από την εκπομπή. Για τους λάτρεις των δύο τροχών, το χιόνι και ο πάγος συνήθως είναι ο εφιάλτης τους. Πάντα όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν διστάζουν να ξεπεράσουν τα 250 χιλιόμετρα στον πάγο ακόμη και με δύο τροχούς.

Τέλος μέσα από την εκπομπή θα δοθεί απάντηση στο ερώτημα «πετρέλαιο ή βενζίνη;» Αυτό το βασανιστικό ερώτημα απασχολεί και τους δύο συντάκτες της εκπομπής, που επινοούν ένα διαφορετικό τρόπο για να δώσουν απαντήσεις σε αυτό το δίλημμα, δοκιμάζοντας τόσο το βενζινοκίνητο όσο και το πετρελαιοκίνητο Hyundai i30.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.

«Full in love» η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας: Περίπατος δίπλα στη θάλασσα στον Αστέρα

Χαλαρές στιγμές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας απόλαυσαν...

Η «Κατερίνα» από τα «Κόκκινα Φανάρια» μπήκε σε οίκο ευγηρίας

Σε οίκο ευγηρίας για την αποκατάσταση της φυσικής της...