Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Η Θώδη με τα γίδια στον Λευκό Οίκο!

Η «αποκάλυψη» ότι την κάλεσε ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ να του τραγουδήσει το μεγάλο δημοτικό σουξέ έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο internet

Η «αποκάλυψη» ότι την κάλεσε ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ να του τραγουδήσει το μεγάλο δημοτικό σουξέ έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο internet

Τελικά, πού θα μπουν τα γίδια; Στο μαντρί ή μήπως στον Λευκό Οίκο; Η δήλωση της Εφης Θώδη πως την κάλεσε ο Ντόναλντ Τραμπ να του τραγουδήσει προσωπικά το μεγάλο δημοτικό σουξέ της προκάλεσε φρενίτιδα στα social media.

Η «αποκάλυψη» της τραγουδίστριας πως δέχτηκε πρόσκληση από τον νέο πλανητάρχη έγινε την Κυριακή στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, όπου ήταν καλεσμένη.

Μεγαλεία

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί μου συμβαίνουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μου. Δεν υπολόγιζα να συμβούν σε μένα τέτοια μεγαλεία» είπε η Εφη Θώδη, κάνοντας έτσι μια μεγαλειώδη εισαγωγή της «βόμβας» που έμελλε να ρίξει στη συνέχεια. Οπως είπε, το βράδυ της εκλογής του Τραμπ επικοινώνησε μαζί της ένας φίλος και μάνατζερ που έχει στη Νέα Υόρκη και της είπε ότι ένας από τους συμβούλους του νέου πλανητάρχη τού έβαλε και άκουσε στο κινητό του το τραγούδι της. «Και του άρεσε, λέει, τόσο πολύ του Ντόναλντ το “Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί”, που είπε: “Θα φέρετε αυτή την κοπέλα εδώ, να μας το πει”» δήλωσε χαρακτηριστικά η Εφη Θώδη.

Και συνέχισε: «Αυτό το κομμάτι είναι το κάτι άλλο. Είναι επαναστατικό, έχει μεγάλη δύναμη μέσα του. Ζήτησε να του πουν και στα αγγλικά τους στίχους, του άρεσαν πάρα πολύ. Με προσκάλεσε προσωπικά στον Λευκό Οίκο. Το σκέφτομαι μήπως του κάνω εκτέλεση και στα αγγλικά».

Μέσα σε λίγη ώρα οι ατάκες της είχαν γίνει viral, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο μέχρι και «πειραγμένες» στο photoshop φωτογραφίες της Θώδη στο σαλόνι του πλανητάρχη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα