Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Sexy Κέμπριτζ

Μελέτη αποκάλυψε ότι οι φοιτήτριες του κορυφαίου πανεπιστημίου είναι εκείνες που διαθέτουν την πιο προκλητική γκαρνταρόμπα εσωρούχων στη Βρετανία

Μπορεί οι φοιτήτριες του Κέμπριτζ να είναι «φύτουλες» -πώς θα γίνονταν δεκτές, άλλωστε, στο κορυφαίο πανεπιστήμιο;-, ξέρουν όμως πώς να γίνονται πολύ σέξι, καθώς μελέτη αποκαλύπτει ότι οι συγκεκριμένες είναι οι γυναίκες που φορούν πιο συχνά προκλητικά εσώρουχα στη Βρετανία.

Οχι μόνο διαθέτουν αμέτρητα στην γκαρνταρόμπα τους, αλλά συνήθως τα φορούν και στο πρώτο ραντεβού, έχοντας κατά νου πονηρές σκέψεις.

Βέβαια το γεγονός δύσκολα θα προκαλέσει έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ διοργανώνεται κάθε χρόνο διαγωνισμός με πάμπολλες συμμετοχές για την ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων.

Σε ό,τι αφορά την έρευνα για τα εσώρουχα, συμμετείχαν 3.290 φοιτήτριες από τα πανεπιστήμια της Βρετανίας, με εκείνο του Κέμπριτζ να κατακτά την κορυφή της λίστας με την πιο σέξι γκαρνταρόμπα εσωρούχων, ενώ ακολούθησαν τα πανεπιστήμια του Σάουθαμπτον, του Σάσεξ, της Ανατολικής Αγγλίας και του Μάντσεστερ.

Για ειδικές περιπτώσεις

Οι εννέα στις 10 φοιτήτριες του Κέμπριτζ δήλωσαν ότι έχουν στα συρτάρια τους προκλητικά εσώρουχα, τα οποία προορίζουν για ειδικές περιπτώσεις. Το 52% από αυτές δήλωσε ότι έχει 16-30 εσώρουχα, το 10% έχει 31-45, ενώ το 38% κάτω από 15. Οι μισές από τις φοιτήτριες του Κέμπριτζ που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν, μάλιστα, ότι φορούν πάντα σέξι εσώρουχα όταν βγαίνουν πρώτη φορά ραντεβού με κάποιον άνδρα. Οσο για το χρώμα που θεωρούν σέξι, με μεγάλη διαφορά (63%) είναι το μαύρο, ενώ το 21% επιλέγει το κόκκινο. Κάποιο άλλο χρώμα προτιμά το 7%, ενώ υπάρχει και ένα 5% φοιτητριών που θεωρεί το λευκό το πιο «καυτό» χρώμα για μια πολύ ξεχωριστή βραδιά.

Και οι υπόλοιπες φοιτήτριες των βρετανικών πανεπιστημίων, όμως, δεν πάνε πίσω. Κατά μέσο όρο συνολικά, το 84% δήλωσε ότι έχει στην ντουλάπα του προκλητικά εσώρουχα που φορά σε «καυτές» συναντήσεις. Το 29% φορά πάντα σέξι εσώρουχα στο πρώτο ραντεβού, ενώ το 39% μόνο κάποιες φορές. Μόνο το 32% φορά καθημερινά εσώρουχα όταν πρόκειται να βγει με κάποιον νέο παρτενέρ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα