Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Μυστικός γάμος για Λαιμό και Γουλανδρή!

Γουλανδρή και Λαιμός παντρεύτηκαν κρυφά την Κυριακή στο δημαρχείο του Λονδίνου

Αρραβώνας στις Σπέτσες, prewedding party στην Ιμπιζα, γάμος στο Λονδίνο. Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός αιφνιδίασαν τους πάντες, αποφασίζοντας να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στο δημαρχείο της βρετανικής πρωτεύουσας την περασμένη Κυριακή.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Μπορεί να είχε διαρρεύσει ότι το «χρυσό» ζευγάρι θα παντρευόταν μέσα στο 2017, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο, ωστόσο ο πολιτικός γάμος τους έγινε τελικά στις 4 Δεκεμβρίου, δηλαδή λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2016. Στο πλευρό των νεονύμφων βρέθηκαν ελάχιστοι άνθρωποι από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τους. 

Επιθυμία και των δύο, εξάλλου, ήταν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από την προετοιμασία του γαμήλιου χτενίσματός της.

Η ίδια βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα σαλόνια ομορφιάς στο Λονδίνο, το Nyumba Salon, και προτίμησε ένα wavy χτένισμα, διά χειρός του hair stylist Μιχάλη Χαραλάμπους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί της ήταν η καλή φίλη της, σχεδιάστρια εσωρούχων Λίλη Φορτέσκιου.

Για την ιστορία, η πρόταση γάμου στην πανέμορφη κληρονόμο, κόρη της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, από τον εφοπλιστή, δευτερότοκο γιο του Νίκου Σ. Λαιμού και της συζύγου του Ειρήνης, έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ταξιδέψει τότε στις Μαλδίβες για να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός.

Στις Σπέτσες

Περίπου έξι μήνες μετά, συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου, η Μαριάννα και ο Φίλιππος αντάλλαξαν βέρες στο κτήμα της οικογένειας Λαιμού στις Σπέτσες. Μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε έγινε και το prewedding party του ζευγαριού, στην Ιμπιζα, από το οποίο είχαν «διαρρεύσει» τότε αρκετές φωτογραφίες στα social media.

Το τριήμερο ξεφάντωμα των δύο ερωτευμένων και των φίλων τους είχε γίνει στο πολυτελές στέκι του διεθνούς jet set, το κλαμπ Blue Marin. Ο λόγος που ο πολιτικός γάμος της Μαριάννας και του Φίλιππου έγινε στο Λονδίνο είναι ότι αποτελεί τον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους. Εκεί ενδέχεται να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή και ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα