Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Οι μόδιστροι λένε «όχι» στη Μελάνια

Οι σχεδιαστές δεν θέλουν να ντύσουν την πρώτη κυρία, επειδή φοβούνται τους οπαδούς του Τραμπ

Δυσκολία να βρει μόδιστρο που θα την ντύσει όταν γίνει πρώτη κυρία έχει η Μελάνια Τραμπ, όχι επειδή το σώμα της είναι «δύσκολο», ούτε επειδή είναι η ίδια ιδιότροπη.

Οι σχεδιαστές, αρχής γενομένης από τον Τομ Φορντ, που ήδη αρνήθηκε, δείχνουν αναποφάσιστοι για το αν θα την αναλάβουν, όχι επειδή φοβούνται τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ.

Εκείνη, άλλωστε, ξέρει από μόδα και στιλ – υπερβολικό καμιά φορά, είναι η αλήθεια. Εκείνο που φοβούνται οι σχεδιαστές, αλλά και οι fashion bloggers που θα την κρίνουν στιλιστικά, είναι οι «εκρηκτικοί» οπαδοί του εκλεγμένου προέδρου.

Σε συνέντευξη που έδωσαν σε εκπομπή του «Q&A Café», οι γνωστοί για τη φαρμακερή γλώσσα τους fashion bloggers Τομ Φιτζέραλντ και Λορένζο Μάρκεζ θυμήθηκαν τις μέρες που κριτίκαραν τη λάθος στιλιστική επιλογή της Μισέλ Ομπάμα, τις πρώτες μέρες προεδρίας του Μπαράκ.

«Ορδές θα πέσουν πάνω μας»

«Δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το ίδιο με τη Μελάνια, χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο τις δουλειές μας. Οι ορδές θα πέσουν πάνω μας» είπαν στην οικοδέσποινα της εκπομπής Κάρολ Τζόιντ. «Δεν είναι ότι τον φοβάμαι, τους οπαδούς του φοβάμαι. Στρώνουν στο κυνήγι όσους είναι αιρετικοί. Και την αγαπούν. Είναι, τώρα, η βασίλισσά τους».

Αναντίρρητα, η Τραμπ, ως πρώτη κυρία, θα είναι το στιλιστικό σύμβολο -πιθανά και είδωλο- μιας ολόκληρης χώρας.

Παρ’ όλα αυτά, εμβληματικές φιγούρες στον κόσμο της μόδας δεν μάσησαν τα λόγια τους. Για παράδειγμα, ο Μαρκ Τζέικομπς δήλωσε στο WWD απερίφραστα: «Δεν έχω κανένα, μα κανένα ενδιαφέρον να ντύσω τη Μελάνια Τραμπ. Προσωπικά, θα διοχετεύσω κατά πάσα πιθανότητα την ενέργειά μου στο να βοηθήσω αυτούς που θα βλάψουν ο Τραμπ και οι υποστηρικτές του».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα