Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Υπερήλικας παιδεραστής

Ο Ραλφ Κλαρκ από το Μπέρμιγχαμ έγινε ο γηραιότερος άνθρωπος που καταδικάστηκε στη Βρετανία, καθώς σε ηλικία 101 ετών (!) κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό ανηλίκων

Συνταξιούχος φορτηγατζής έγινε ο γηραιότερος άνθρωπος που καταδικάζεται στη Βρετανία, καθώς σε ηλικία 101 ετών κρίθηκε ένοχος για τον κατ’ επανάληψη βιασμό δύο κοριτσιών και τη σεξουαλική κακοποίηση ενός αγοριού, που -κατά πληροφορίες- είναι αδέρφια.

Σύμφωνα με τους δικαστές, ο υπερήλικας παιδεραστής από το Μπέρμιγχαμ, Ραλφ Κλαρκ, διέπραξε τα σεξουαλικά εγκλήματα από το 1974 έως το 1983. Αρχισε να βιάζει τα δύο κορίτσια στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στο σπίτι του, στην καμπίνα του φορτηγού του, αλλά και στη μικρή αποθήκη του κήπου του. Θύμα κακοποίησης έπεσε και ο αδερφός των κοριτσιών, από την ηλικία των 9 ετών μέχρι τα 14.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στο Βασιλικό Δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ ο Κλαρκ ομολόγησε τη διάπραξη εννέα σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος του ανηλίκου, μεταξύ των οποίων η κακοποίηση παρά φύσιν του αγοριού. Αρνήθηκε όμως τις 21 κατηγορίες βιασμού και προσβολής δημοσίας αιδούς εναντίον των δύο κοριτσιών, υποστηρίζοντας ότι έλεγαν ψέματα. Ακουσε μάλιστα απαθής τους δικαστές να τον κρίνουν ένοχο ομόφωνα και για τις 21 κατηγορίες, και τώρα περιμένει την ανακοίνωση της ποινής του εντός της εβδομάδας.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από καταγγελία των δύο γυναικών θυμάτων του, που είδαν τον δράστη σε φωτογραφίες στο facebook από τον εορτασμό των 100ών γενεθλίων του. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, οι εισαγγελείς έκριναν ότι έπρεπε να παραπεμφθεί σε δίκη, εξαιτίας της σοβαρότητας των εγκλημάτων για τα οποία κατηγορείτο. Για τον ίδιο λόγο δεν αποκλείεται να καταδικαστεί σε φυλάκιση, παρά τα 101 χρόνια του.

«Ποτέ δεν είναι αργά»

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αμφισβητούν την ουσία παραπομπής σε δίκη ενός 101χρονου άνδρα, αλλά η ηλικία από μόνη της δεν αποτελεί υπερασπιστική γραμμή σε μια δίωξη» δήλωσε η ντετέκτιβ Εμα Φάνον, που τον ανέκρινε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, επισημαίνοντας ότι τα θύματά του έπρεπε να ζήσουν με τον πόνο στον οποίο τους υπέβαλε επί δεκαετίες. «Ποτέ δεν είναι αργά για την απόδοση δικαιοσύνης» κατέληξε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα