Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Ο «Mr Celebrity Skin» μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μάρα...

Στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό show της Κρίστι Κρανά, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», ο σχεδιαστής του fashion brand Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος παρουσίασε μια συλλογή αποκλειστικά σε nude αποχρώσεις.

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Πάρτι και show με βεγγαλικά!

Η υποδοχή του 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πυροτεχνήματα και χορό έως τα ξημερώματα

Η νύχτα έγινε μέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, με τα χιλιάδες πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν να βάφουν πολύχρωμο τον ουρανό. Ο φαντασμαγορικός στολισμός, τα εκατοντάδες φώτα και τα βεγγαλικά πρωταγωνίστησαν στην αλλαγή του έτους σε πρωτεύουσα και Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, τους εορτασμούς στην Αθήνα κάλυψε ζωντανά και το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο NBC, δίνοντας εκπληκτικές εικόνες από την Ακρόπολη.

Παρά το τσουχτερό κρύο, οι Αθηναίοι υποδέχτηκαν το 2017 με μια μεγάλη μουσικοχορευτική γιορτή στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών, με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη. Λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου ανέβηκαν στη σκηνή οι Dreamy Whispers και στη συνέχεια η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχτηκαν τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Μέτρησαν μαζί αντίστροφα και υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά με πυροτεχνήματα. Το πάρτι με τον Κωστή Μαραβέγια και την Big Band του Δήμου Αθηναίων κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, με αρκετούς καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στη σκηνή, μεταξύ των οποίων και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Αντιδράσεις

Με τα κεφάλια προς τον ουρανό καλωσόρισαν το 2017 οι Θεσσαλονικείς που απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων. Περίπου 3.000 πυροτεχνήματα φώτισαν την πρώτη νύχτα του νέου έτους στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Χριστούγεννα μαζί». Την οκτάλεπτη παράσταση πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους ανέλαβαν τα αδέλφια Παύλος και Φίλιππος Νάνος, που έχουν διεθνείς διακρίσεις, ενώ την υποδοχή του 2017 έκανε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Στον απόηχο των εορταστικών εκδηλώσεων στην Αθήνα… συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κόστος της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας, που άγγιξε τα 160.000 ευρώ και ανατέθηκε στον στενό συνεργάτη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και ιδιοκτήτη της Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε. και του Action24 Διονύση Παναγιωτάκη. Για την εκδήλωση φέρεται ότι έγινε απευθείας ανάθεση στην εταιρία Ticket 365 (συμφερόντων του κ. Παναγιωτάκη), η οποία παρέχει υπηρεσίες στον χώρο των θεαμάτων για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα