Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ιδιαίτερα «μαθήματα» sex στο σανίδι

Οι ανατρεπτικοί Παπουτσάκη και Πετρόπουλος στο έργο «Ολεάννα»

Οι ανατρεπτικοί Παπουτσάκη και Πετρόπουλος στο έργο «Ολεάννα»

Σεξουαλική παρενόχληση επί σκηνής από τον «πρωθυπουργό» του θρυλικού «Παρά πέντε», κατά κόσμον Δημήτρη Πετρόπουλο θα δεχτεί η Κατερίνα Παπουτσάκη από τις 11 Φεβρουαρίου, που θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Olvio με το έργο του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Ντέιβιντ Μάμετ «Ολεάννα».

Η γνωστή ηθοποιός θα δώσει σάρκα και οστά σε μια φοιτήτρια που χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα για να πετύχει στις εξετάσεις της.

Τότε, ένας καθηγητής πανεπιστημίου θα την προσεγγίσει, προτείνοντάς της να την αναλάβει. Ομως, η συνεργασία τους εξελίσσεται σε μια βίαιη -λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά- αντιπαράθεση: η φοιτήτρια τον κατηγορεί για κατάχρηση εξουσίας και σεξουαλική παρενόχληση. Και τότε, το όνειρο του καθηγητή για μονιμοποίηση και αγορά ενός νέου σπιτιού καταρρέει.

 «Εκείνος λέει ότι ήταν απλώς ένα μάθημα. Εκείνη, σεξουαλική παρενόχληση. Οποιον και να πιστέψετε θα κάνετε λάθος» σημειώνει ο συγγραφέας. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Νικορέστης Χανιωτάκης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα