Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

«Ο λέκτορας με έδειρε»

Σάλος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στον Βόλο, μετά τις καταγγελίες φοιτήτριας για ξυλοδαρμό από τον 50χρονο. Ο ίδιος «απάντησε» στη σύλληψή του με μήνυση εις βάρος της κοπέλας

Σάλος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στον Βόλο, μετά τις καταγγελίες φοιτήτριας για ξυλοδαρμό από τον 50χρονο. Ο ίδιος «απάντησε» στη σύλληψή του με μήνυση εις βάρος της κοπέλας

Τον άγριο ξυλοδαρμό της από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο καταγγέλλει 21χρονη φοιτήτρια, προκαλώντας σοκ και αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ολα έγιναν, σύμφωνα με τη νεαρή, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μέσα στο γραφείο του 50χρονου, ωστόσο ο ίδιος «απάντησε» στη σύλληψή του με μήνυση σε βάρος της κοπέλας για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ηταν λίγο μετά τις 21.00 όταν ένας φοιτητής και ένας εργαζόμενος στον χώρο του πανεπιστημίου άκουσαν μία γυναικεία κραυγή («βοήθεια»!) και λυγμούς. Οι δύο άνδρες έτρεξαν προς τον πρώτο όροφο, όπου βρήκαν την 21χρονη σε κακή κατάσταση, με αίματα κυρίως στο πρόσωπό της και έτοιμη να λιποθυμήσει.

Οταν την έβαλαν στο ασανσέρ για να κατέβουν στο ισόγειο, τη ρώτησαν τι είχε συμβεί και εκείνη, σε κατάσταση σοκ, «έδειξε» ευθέως τον 50χρονο. Στο μεταξύ είχαν κινητοποιηθεί καθηγητές του πανεπιστημίου καλώντας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο η φοιτήτρια διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο.

Αφού οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά της και της έδωσαν εξιτήριο, η 21χρονη πήγε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του λέκτορα, περιγράφοντας ότι τη χτύπησε άγρια με τα χέρια του, την απείλησε και την έβρισε.

Στο Αυτόφωρο

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, στράφηκε εναντίον της κατηγορώντας τη για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του λέκτορα – όπου τον είχε επισκεφτεί η φοιτήτρια, αλλά οι λόγοι του άγριου καβγά δεν έχουν διευκρινιστεί. Απαντήσεις θα δοθούν σήμερα το μεσημέρι, καθώς θα συνεκδικαστούν οι εκατέρωθεν μηνύσεις.

Για το θέμα, που προκάλεσε σάλο στη φοιτητική κοινότητα, εξέδωσε ανακοίνωση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο εκφράζει θλίψη για την υπόθεση και αναφέρει πως αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης προτού προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Στις αρμόδιες Αρχές έχουν κατατεθεί αμοιβαία μηνύσεις των εμπλεκομένων. Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν στις 6 Φεβρουαρίου. Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου παρακολουθεί με θλίψη την υπόθεση και αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης, ώστε να προβεί αναλόγως σε όλες τις προσήκουσες ενέργειες».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα