Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Η Μινόγκ «κέρδισε» την Τζένερ

Η διαμάχη της με τη 19χρονη για την εμπορική χρήση του ονόματος «Κάιλι»

Μπορεί να έχασε τον άνδρα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, τουλάχιστον όμως η Κάιλι Μινόγκ έχει έναν λόγο για να χαίρεται. Η «πριγκίπισσα της ποπ μουσικής» κέρδισε πρωτοβάθμια τη δικαστική μάχη με την Κάιλι Τζένερ για την αποκλειστική χρήση του ονόματος «Κάιλι» για εμπορικούς σκοπούς.

Η 19χρονη Τζένερ και η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν τον Απρίλιο του 2014 είχαν καταθέσει αίτηση στις αμερικανικές Αρχές για να χρησιμοποιούν το όνομα στις επιχειρήσεις ένδυσης και προϊόντων ομορφιάς της Τζένερ στις ΗΠΑ. Η 48χρονη Μινόγκ αντέδρασε έντονα και οι δικηγόροι της κινήθηκαν νομικά εναντίον των δύο αδερφών.

Κατέθεσε έφεση

Απέστειλαν, μάλιστα, επιστολή στην Αρχή κατοχύρωσης εμπορικών ονομάτων παραθέτοντας μια σειρά από λόγους για τους οποίους έπρεπε να απορριφθεί η αίτηση. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν «δευτερεύουσας σημασίας προσωπικότητα τηλεοπτικών ριάλιτι» τη 19χρονη συγκρίνοντάς την με τη Μινόγκ, η οποία αναφέρεται ως «διεθνούς φήμης καλλιτέχνις».

Η Αρχή απέρριψε εν τέλει την προηγούμενη εβδομάδα την αίτηση της Τζένερ, εκείνη όμως κατέθεσε έφεση. Την ίδια ώρα άτομα από τον κύκλο της Κάιλι Μινόγκ λένε ότι είναι αποφασισμένη να επιστρέψει το δαχτυλίδι αρραβώνων στον πρώην αρραβωνιαστικό της Τζόσουα Σάσε και ότι νιώθει «προδομένη». Επίσης, ενώ πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Βρετανός ηθοποιός την απάτησε με τη συνάδελφό του Μάρτα Μίλανς, η «Sunday People» δημοσίευσε την πληροφορία ότι ο Σάσε ήταν ακόμη παντρεμένος όταν άρχισε να βγαίνει με τη Μινόγκ το 2015.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα