Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Ξυπνούν μνήμες από τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα στη Νέα Μάκρη

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών θα αναβιώσει, την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, η τραγική υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη. Η ιστορία είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, εξαιτίας του ερωτικού τριγώνου που είχε δημιουργηθεί με τον πρωτόδικα καταδικασμένο σύντροφό της Βαγγέλη Στεφανάκη και την αδελφή της Μαρία-Ελένη Μπλάχα. Ηταν 29 Απριλίου του 2013, όταν η Φαίη Μπλάχα κατέληξε στη ΜΕΘ της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, όπου νοσηλευόταν με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τρεις εβδομάδες νωρίτερα είχε βιώσει τον εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος την είχε ξυλοκοπήσει αγρίως. Η αδελφή της Μαριαλένα, που διατηρούσε παράλληλα ερωτική σχέση με τον Βαγγέλη Στεφανάκη, τον κάλυψε αρχικά, δίνοντας ψευδή κατάθεση στους αστυνομικούς. Τον Ιούνιο του 2014 ο Βαγγέλης Στεφανάκης άκουσε χαμογελαστός την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη.

Πέντε χρόνια με αναστολή

Τη στιγμή που ο βασικός κατηγορούμενος καταδικαζόταν, η αδελφή της άτυχης Φαίης είχε αποχωρήσει από την αίθουσα λόγω αδιαθεσίας και δεν άκουσε την καταδίκη της σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Η εισαγγελική πρόταση, που υιοθετήθηκε πλήρως από το δικαστήριο, ήταν καταπέλτης. «Ο Στεφανάκης δεν είχε αναπτύξει συναισθηματικό έρωτα για τη Φαίη. Κολακευόταν, επειδή είχε γίνει αντικείμενο διένεξης ανάμεσα στις δύο όμορφες αδελφές. Τα χτυπήματα που δέχθηκε η Φαίη στο κεφάλι προκάλεσαν ακαριαία τον εγκεφαλικό της θάνατο. Ομως, ο Στεφανάκης δεν αρκέστηκε σε αυτά. Τη χτύπησε σε όλο το σώμα. Ηταν θιασώτης πολλών γυμναστηρίων, έκανε πολεμικές τέχνες και είχε επίγνωση της δύναμής του» είχε αναφέρει η εισαγγελέας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα