Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ρίγη συγκίνησης για τον Κοτζιά που βρέθηκε το μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ

Το όνειρο ζωής που έκανε πραγματικότητα ο υπ. Εξωτερικών

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Το όνειρο ζωής που έκανε πραγματικότητα ο υπ. Εξωτερικών

Μετά τον Φιντέλ Κάστρο, ο Χο Τσι Μινχ. Οπου κομμουνιστής και ο συριζαίος, δηλαδή. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς πήγε στο Βιετνάμ και έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Επισκέφθηκε το μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ. Με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο προς τιμήν των θυμάτων των πολέμων για την ανεξαρτησία του Βιετνάμ και τη βόλτα στο μαυσωλείο του ιστορικού ηγέτη Χο Τσι Μινχ πέρασε την τελευταία μέρα της επίσκεψής του στο Ανόι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προχθές το απόγευμα.

Συγκινημένος έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του μαυσωλείου του Χο Τσι Μινχ: «Αυτή η επίσκεψη είναι ένα όνειρο ζωής για μένα, να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν ιστορικό ηγέτη, ο οποίος οδήγησε τον αγώνα του έθνους για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς του και για τη διατήρηση της εθνικής ενότητας και της κυριαρχίας τoυ. Εναν ηγέτη ο οποίος ήταν μια έμπνευση για εμάς». Ο ποιητής Νίκος Κοτζιάς έγραψε πάλι, αλλά αυτή τη φορά κομμουνιστικά!

Οι πρωταθλητές θα πάνε στις Βρυξέλλες

zagorakis

Ραντεβού με τους πρωταθλητές Ευρώπης στις 7 Μαρτίου 2017 έδωσε ήδη ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Σε εκδήλωση που θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την ίδια μέρα αντιπροσωπία της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 θα βρεθεί στις Βρυξέλλες.

Εκεί θα είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro και ο Ζαν Μαρκ Μπόσμαν, για να συζητηθούν οι ενέργειες και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που προωθεί ο Ζαγοράκης για την προώθηση των εργασιακών δικαιωμάτων των αθλητών.
Παίζει, τελικά, ακόμη μπάλα ο Θοδωρής.

Περιμένει να μάθει ποσά και πρόσωπα ο Νικήτας

4044699

Τo ακριβές συνολικό ποσό που έχει βεβαιωθεί αλλά (κυρίως) έχει εισπραχθεί στα κρατικά ταμεία από τις λίστες καταθετών εξωτερικού «Λαγκάρντ» και «Μπόργιανς» σε offshore εταιρίες, καθώς και σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται και ελέγχονται για τις υποθέσεις λαθρεμπορίου, καυσίμων, καπνικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών τη διετία 2015-2016, ζήτησε να πληροφορηθεί ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης (φωτό) με ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο Τσίπρας

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μετά τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή, ο οποίος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση, αναφέρθηκε γενικά σε βεβαιωμένα ποσά, αλλά σε καμία περίπτωση για εκείνα που οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους έχουν εισπράξει. Χαρακτηριστικά είπε: «Τα βεβαιωμένα ποσά από τις λίστες “Λαγκάρντ” και “Μπόργιανς”, από τους ελέγχους σε εξωχώριες εταιρίες, σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που κατέχουν μεγάλο πλούτο ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ».
Εχει δίκιο ο Νικήτας. Ας μάθουμε επιτέλους ποιοι και πώς πλήρωσαν.

Η Θεανώ με κόκκινο λουλούδι στο πέτο

fotiou

«Για να με γνωρίσεις μες στο πλήθος, φόρεσα γαρίφαλο στο στήθος». Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο λουλούδι στο πέτο εμφανίστηκε σε επιτροπή της Βουλής η Θεανώ Φωτίου. Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας είχε έμπνευση, καθώς έφερε την άνοιξη μέσα στον βαρύ χειμώνα! Εκεί που τέλειωσε το μαγείρεμα των γεμιστών, δηλαδή, και φεύγοντας για τη Βουλή… κότσαρε και το λελούδι, που έλεγε κι ο Ζαμπέτας.

(!)

patoulis

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου είναι… θεός! Ακομπλεξάριστος και άνετος ευχήθηκε χθες «χρόνια πολλά» στους ερωτευμένους, φυσικά και στο Μαρινάκι του, ανεβάζοντας φωτογραφία τους από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας με τη σύζυγό του. Ο,τι και να πει κανείς για τον Γιώργο Πατούλη σβήνει μπροστά στο μεγαλείο του. Το ζεύγος-φωτιά γιόρτασε για ακόμη μια φορά τον έρωτά του. Ετσι, δήμαρχε. Μπροστά στον δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου!

■ Ο μέσος όρος υπουργών μελών των κυβερνήσεων των χωρών της Ε.Ε. είναι 17,5 υπουργοί, 21 υφυπουργοί και σύνολο 37 μέλη ανά σύνθεση. Στην Ελλάδα αυτός ο αριθμός ανεβαίνει στο 46 (18 υπουργοί – 28 υφυπουργοί), ενώ στην Κύπρο είναι μόλις 11 τα μέλη της κυβέρνησης. Αυτό, σύμφωνα με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, είναι η βάση για την παραγωγή πολιτικής. Τα μικρά κυβερνητικά σχήματα πάνε μπροστά την οικονομία, ενώ τα μεγάλα την μπλοκάρουν! Ο ίδιος παραθέτει και έναν πίνακα χωρών-μελών της Ε.Ε., όπου πράγματι φαίνεται ότι οι χώρες με δυνατές οικονομίες έχουν ευέλικτα κυβερνητικά σχήματα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387


{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....