Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ο Σώρρας ολοταχώς για τη φυλακή

Κάθειρξη οκτώ χρόνων (χωρίς δικαίωμα έφεσης) και πενταετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για εκείνον και τη σύζυγό του

Η καταδίκη τους σε κάθειρξη οκτώ ετών και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, «δείχνει» τον δρόμο προς τη φυλακή στον Αρτέμη Σώρρα και στη σύζυγό του Βάια Ρουγκλίου, που καταδικάστηκαν έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο κουμπάρος τους, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας!

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό στην Πάτρα, αλλά οι δύο κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και ο δικηγόρος τους ζήτησε αναβολή, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από την έδρα. Ο κ. Λεπίδας οδήγησε το ζευγάρι στη Δικαιοσύνη, με την κατηγορία ότι του υπεξαίρεσε ποσό 45.000 ευρώ από την πώληση του πολυτελέστατου αυτοκινήτου του. Οπως αποδείχθηκε, μάλιστα, «χρέωσαν» και τον υποτιθέμενο αγοραστή και μεταπώλησε εκ νέου σε άλλον το αυτοκίνητο, αποκομίζοντας όφελος ύψους περίπου 97.000 ευρώ.

Η ποινή για τον κ. Σώρρα και τη σύζυγό του είναι χωρίς αναστολή και χωρίς δυνατότητα έφεσης, γεγονός που καθιστά την απόφαση άμεσα εκτελεστή και ήδη τους αναζητά η Αστυνομία. Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστούν όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον ιθύνοντα νου, αλλά και όλων όσοι εμπλέκονται στην απάτη που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

«Καταπέλτης»

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών, που έστειλε το ζευγάρι σε δίκη, αναφέρει: «Δυνάμει της από 27/3/2007 άτυπης σύμβασης, που καταρτίσθηκε μεταξύ αφενός του εγκαλούντα (Φωτίου Λεπίδα) και των κατηγορουμένων, παραδόθηκε στην κατοχή των τελευταίων ένα αυτοκίνητο, μάρκας BMW Χ3, 3.000 κυβικών, ιδιοκτησίας του εγκαλούντα, με σκοπό την πώλησή του, σε τρίτο αγοραστή, με την επιπρόσθετη συμφωνία να λάβει ο εγκαλών τίμημα ύψους τουλάχιστον 45.000 ευρώ.

Στις 27/3/2007 ο εγκαλών εξουσιοδότησε τον Αρτέμιο Σώρρα να παραλάβει αντ’ αυτού το ποσό των 45.000 ευρώ, από την πώληση του ανωτέρω οχήματος στον Γ.Δ. Εν συνεχεία, αν και οι ανωτέρω κατηγορούμενοι έλαβαν από κοινού το τίμημα στην κατοχή τους, δεν απέδωσαν στον εντολέα τους ό,τι απέκτησαν από την εκτέλεση της εντολής, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι το τίμημα δεν το έλαβαν σε μετρητά, αλλά σε επιταγές λήξεως τον Φεβρουάριο του 2008, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκαν εκ νέου ότι οι επιταγές αντικαταστάθηκαν με άλλες με ημερομηνία λήξεως τον Μάιο του 2008».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα