Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

CAPTAIN SAKIS

Το εντυπωσιακό γύρισμα για το «X-Factor 2» με τον δημοφιλή καλλιτέχνη σε ρόλο τιμονιέρη! Η βόλτα της επιτροπής με ταχύπλοο και η οργή συγγενών για υποψηφίους που κόπηκαν

Το εντυπωσιακό γύρισμα για το «X-Factor 2» με τον δημοφιλή καλλιτέχνη σε ρόλο τιμονιέρη! Η βόλτα της επιτροπής με ταχύπλοο και η οργή συγγενών για υποψηφίους που κόπηκαν

Με τον Σάκη Ρουβά τιμονιέρη και τους Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα στην κριτική επιτροπή επιστρέφει το «X-Factor 2».

Ο παρουσιαστής και οι κριτές έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση από τη θάλασσα με ταχύπλοο σκάφος -το οποίο οδηγούσε ο ποπ σταρ- στην πλατεία Νερού, στο Φάληρο, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος που έγινε εκεί, για τις ανάγκες του δεύτερου κύκλου του talent show του Σκάι.

Στη συνέχεια, οι πέντε καλλιτέχνες αποβιβάστηκαν και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, χαιρετώντας τους υποψήφιους τραγουδιστές που θα διεκδικήσουν μια θέση στα live. «Είστε έτοιμοι;» φώναξε ο Σάκης, αφού ανέβηκε με την παρέα του στη σκηνή που είχε στηθεί, απευθυνόμενος στο κοινό, το οποίο έφτανε τα 4.000 άτομα!

Δεκάδες selfies

Ακολούθησαν πανζουρλισμός και πολλά κλικ, με τον Ρουβά, τον «Μαζώ», την Τάμτα, τον Γιώργο και τον Μπάμπη να ποζάρουν με τους επίδοξους τραγουδιστές και να βγάζουν δεκάδες selfies.
Εντυπωσιακή όπως πάντα ήταν η Τάμτα, η οποία επέστρεψε στα μακριά μαλλιά, ενώ για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό metallic μίνι φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και φούξια γόβες.

Ο Σάκης Ρουβάς συνδύασε το λευκό πουκάμισο και παντελόνι με γκρενά σακάκι και ταμπά παπούτσια, ενώ σχεδόν τα ίδια φόρεσε κι ο Γιώργος Μαζωνάκης, επιλέγοντας όμως λεπτή γραβάτα και δερμάτινο τζάκετ. Ιδιαίτερα κομψός ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που διάλεξε μπλε και μαύρο για το event, ενώ ο Μπάμπης Στόκας κράτησε το προσωπικό του στιλ, δηλαδή το casual ύφος.

Λαμπερή εμφανίστηκε και η Ευαγγελία Αραβανή, που ντύθηκε head to toe στα ολόλευκα, η οποία και φέτος θα έχει δουλειά στα backstage.

Τo φαντασμαγορικό event, όμως, διαδέχτηκαν ορισμένα αρνητικά σχόλια στα social media, κυρίως από εξοργισμένους συγγενείς των υποψήφιων παικτών που δεν πέρασαν τελικά στην επόμενη φάση του σόου, οι οποίοι ισχυρίζονται πως τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν σαν… κομπάρσοι για να γεμίσουν με την παρουσία τους ώρες μαγνητοσκόπησης, ενώ έγινε λόγος και για αδιαφανή τρόπο επιλογής των υποψηφίων.

Σημειώνεται πως το pre-casting του «X-Factor 2» έχει ολοκληρωθεί, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Σκάι οι συμμετέχοντες στην εκπομπή θα έρθουν στις οθόνες των τηλεθεατών μετά το Πάσχα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα