Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025

Γκρο πλαν στον «Καποδρίστρια» του Σμαραγδή – Το καστ, τα ρούχα εποχής...

Με ολόκληρη την Ελλάδα να περιμένει με μια «γλυκιά...

Passion for fashion

Ο Δεκέμβριος στην αθηναϊκή society είναι ο πιο δύσκολος μήνας, όσον αφορά τρέξιμο και περπάτημα, εξ ου και τα γοβάκια των κοσμικών κυριών γνωρίζουν μεγάλο σουξέ.

«Μπαμπά, αγαπώ»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Με εντατικούς ρυθμούς και έντονη δημιουργική ενέργεια ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κομεντί του Alpha, «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Αγρια επίθεση σε Χανταμπάκη στον «πλανήτη του Survivor»

Το διαδίκτυο πήρε φωτιά από οργισμένα μηνύματα υποστηρικτών της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Φανατισμός στο… κόκκινο μετά την υποψηφιότητα Χανταμπάκη! Σε κοινωνικό φαινόμενο εξελίσσεται το «Survivor», αφού όλο και περισσότεροι οπαδοί του reality καταφέρονται εναντίον των παικτών που δεν συμπαθούν -πολλές φορές– με σχόλια που δεν φιλτράρονται, με αποτέλεσμα να χάνεται το μέτρο!

Ετσι, λοιπόν, η κίνηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου (κέρδισε την ατομική ασυλία στο επεισόδιο της Κυριακής) να βγάλει στη… σέντρα τον Στέλιο Χανταμπάκη έγινε η αφορμή να ξεσπάσει, για ακόμα μία φορά, «γλέντι» στο twitter.

Τα περισσότερα «τιτιβίσματα» στοχοποιούν τον υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη, ενώ πέρα από τα χιουμοριστικά υπάρχουν και πολλά ιδιαιτέρως προσβλητικά για τον ίδιο.

«Χανταμπάκη, για ξανακοίταξε το σουτιέν και πες μας τι γράφει τώρα; Καλή επιστροφή», «Αυτή τη στιγμή κάπου το βαφτιστήρι του Χανταμπάκη χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι του, φωνάζοντας “Eρχεται ο νονός”», «Χανταμπάκη, αν η ψήφος ήταν αρνητική, θα ξόδευα πάνω σου το δώρο του Πάσχα» είναι μερικά από αυτά που καταγράφηκαν με διάθεση αστεϊσμού. Υπήρξαν, όμως, και άλλα σχόλια που ξεπέρασαν το μέτρο: «Χρανιώλα, θα έρθει και η ώρα σου. Απλά προηγούνται οι κυρίες #Χανταβλάκας», «Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήγε, λέει, η Χανταμπάκενα. Ε, άμα δεν ήταν ηλίθια, δεν θα τον παντρευόταν».

Αίτημα της συζύγου του

Να θυμίσουμε ότι ο «διάσημος» Στέλιος είναι πατέρας δύο παιδιών και, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Πρωινό» την προηγούμενη εβδομάδα, η σύζυγός του Ολγα Πηλιάκη είχε επισκεφτεί το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητώντας να αφαιρεθούν από τις σελίδες του άντρα της στα social media υβριστικές αναρτήσεις εναντίον του. Κατά τα άλλα, η ένταση στο στρατόπεδο των «Διασήμων» καλά κρατεί, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να ψηφίζεται για αποχώρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη στιγμή που όλοι ισχυρίζονται ότι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες. Μάλιστα, όπως πρώτη η Λάουρα Νάργες παρατήρησε, οι Παπαδοπούλου και Αγγελόπουλος έχουν έρθει πλέον πιο κοντά. Μένει να δούμε τι θα δείξει απόψε η τηλεκάλπη του παιχνιδιού και πώς θα αντιμετωπίσουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού οι φανατικοί του παιχνιδιού.

«Ασπίδα» για τον Στέλιο οι φίλοι του,

Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος εναντίον του Χανταμπάκη στα social media, ο  κολλητός φίλος και συνάδελφός του Γιώργος Μανίκας (φωτό) τον υπερασπίζεται δημοσίως. «Είσαι φοβερό παιδί και οικογενειάρχης. Ο,τι κι αν γίνει, αυτό είναι ένα παιχνίδι, παίξε όπως θέλεις! Αν αντέξεις, κάτσε. Αν έχεις φτάσει στα όριά σου, γύρνα πίσω! Οι φίλοι σου που σε ξέρουν ποιος είσαι πραγματικά είναι μαζί σου» έγραψε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας πιθανώς να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει στο κοινό ο κολλητός του.

Το ίδιο υποστηρικτική φάνηκε και η Μαρία Ενεζλη (φωτό), η οποία έχει συνεργαστεί παλιότερα μαζί του. «Ο Στέλιος είναι παρορμητικός και δυστυχώς δεν σκέφτεται τις επιπτώσεις όταν θέλει να κάνει μια πλάκα (και το λέω γιατί, όταν τον πρωτογνώρισα και εγώ, είχα παρεξηγήσει το χιούμορ του κάποιες φορές), και στο παιχνίδι δεν μπορούν να προβληθούν όλα. Σίγουρα η εικόνα που βγαίνει δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική, θέλω να πιστεύω» σχολίασε σε ανάρτησή της στο Instagram και συνέχισε στηλιτεύοντας τις συμπεριφορές που πυροδοτούν τον φανατισμό.

«Βλέπω πολλούς να σχολιάζουν και απλά γελάω που κατηγορούν τη συμπεριφορά αυτή, ενώ κάνουν τα χειρότερα στην πραγματική ζωή. Τουλάχιστον εκεί είναι παιχνίδι, δύσκολες συνθήκες και άντε υπάρχει και μια δικαιολογία στρατηγικής για όλους και όχι μόνο για τον Στέλιο, εφόσον τίθεται θέμα νίκης».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην καταξιωμένη τραγουδίστρια; Ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «The Voice of Greece»

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.



Μποζουκια Αθηνα