Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Αγρια επίθεση σε Χανταμπάκη στον «πλανήτη του Survivor»

Το διαδίκτυο πήρε φωτιά από οργισμένα μηνύματα υποστηρικτών της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Φανατισμός στο… κόκκινο μετά την υποψηφιότητα Χανταμπάκη! Σε κοινωνικό φαινόμενο εξελίσσεται το «Survivor», αφού όλο και περισσότεροι οπαδοί του reality καταφέρονται εναντίον των παικτών που δεν συμπαθούν -πολλές φορές– με σχόλια που δεν φιλτράρονται, με αποτέλεσμα να χάνεται το μέτρο!

gwe45e5wt 1

Ετσι, λοιπόν, η κίνηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου (κέρδισε την ατομική ασυλία στο επεισόδιο της Κυριακής) να βγάλει στη… σέντρα τον Στέλιο Χανταμπάκη έγινε η αφορμή να ξεσπάσει, για ακόμα μία φορά, «γλέντι» στο twitter.

Τα περισσότερα «τιτιβίσματα» στοχοποιούν τον υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη, ενώ πέρα από τα χιουμοριστικά υπάρχουν και πολλά ιδιαιτέρως προσβλητικά για τον ίδιο.

gwe45e5wt 3

«Χανταμπάκη, για ξανακοίταξε το σουτιέν και πες μας τι γράφει τώρα; Καλή επιστροφή», «Αυτή τη στιγμή κάπου το βαφτιστήρι του Χανταμπάκη χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι του, φωνάζοντας “Eρχεται ο νονός”», «Χανταμπάκη, αν η ψήφος ήταν αρνητική, θα ξόδευα πάνω σου το δώρο του Πάσχα» είναι μερικά από αυτά που gwe45e5wt 2καταγράφηκαν με διάθεση αστεϊσμού. Υπήρξαν, όμως, και άλλα σχόλια που ξεπέρασαν το μέτρο: «Χρανιώλα, θα έρθει και η ώρα σου. Απλά προηγούνται οι κυρίες #Χανταβλάκας», «Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήγε, λέει, η Χανταμπάκενα. Ε, άμα δεν ήταν ηλίθια, δεν θα τον παντρευόταν».

Αίτημα της συζύγου του

Να θυμίσουμε ότι ο «διάσημος» Στέλιος είναι πατέρας δύο παιδιών και, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Πρωινό» την προηγούμενη εβδομάδα, η σύζυγός του Ολγα Πηλιάκη είχε επισκεφτεί το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητώντας να αφαιρεθούν από τις σελίδες του άντρα της στα social media υβριστικές αναρτήσεις εναντίον του. Κατά τα άλλα, η ένταση στο στρατόπεδο των «Διασήμων» καλά κρατεί, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να ψηφίζεται για αποχώρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη στιγμή που όλοι ισχυρίζονται ότι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες. Μάλιστα, όπως πρώτη η Λάουρα Νάργες παρατήρησε, οι Παπαδοπούλου και Αγγελόπουλος έχουν έρθει πλέον πιο κοντά. Μένει να δούμε τι θα δείξει απόψε η τηλεκάλπη του παιχνιδιού και πώς θα αντιμετωπίσουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού οι φανατικοί του παιχνιδιού.

qergesrtg«Ασπίδα» για τον Στέλιο οι φίλοι του,

Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος εναντίον του Χανταμπάκη στα social media, ο  κολλητός φίλος και συνάδελφός του Γιώργος Μανίκας (φωτό) τον υπερασπίζεται δημοσίως. «Είσαι φοβερό παιδί και οικογενειάρχης. Ο,τι κι αν γίνει, αυτό είναι ένα παιχνίδι, παίξε όπως θέλεις! Αν αντέξεις, κάτσε. Αν έχεις φτάσει στα όριά σου, γύρνα πίσω! Οι φίλοι σου που σε ξέρουν ποιος είσαι πραγματικά είναι μαζί σου» έγραψε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας πιθανώς να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει στο κοινό ο κολλητός του.

Το ίδιο υποστηρικτική φάνηκε και η Μαρία Ενεζλη (φωτό), η οποία έχει συνεργαστεί παλιότερα μαζί του. «Ο Στέλιος είναι παρορμητικός και δυστυχώς δεν σκέφτεται τις επιπτώσεις όταν θέλει να κάνει μια πλάκα (και το λέω γιατί, όταν τον πρωτογνώρισα και εγώ, είχα παρεξηγήσει το χιούμορ του κάποιες φορές), και στο παιχνίδι δεν μπορούν να προβληθούν όλα. Σίγουρα η εικόνα που βγαίνει δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική, θέλω να πιστεύω» σχολίασε σε ανάρτησή της στο Instagram και συνέχισε στηλιτεύοντας τις συμπεριφορές που πυροδοτούν τον φανατισμό.

«Βλέπω πολλούς να σχολιάζουν και απλά γελάω που κατηγορούν τη συμπεριφορά αυτή, ενώ κάνουν τα χειρότερα στην πραγματική ζωή. Τουλάχιστον εκεί είναι παιχνίδι, δύσκολες συνθήκες και άντε υπάρχει και μια δικαιολογία στρατηγικής για όλους και όχι μόνο για τον Στέλιο, εφόσον τίθεται θέμα νίκης».

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...