Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Νέα τραγωδία με 16 νεκρούς πρόσφυγες ανοιχτά της Μυτιλήνης

Υγρός τάφος για άλλους 16 πρόσφυγες -μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά- έγινε το Αιγαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ανατράπηκε στα ανοιχτά της Λέσβου μία βάρκα με 25 πρόσφυγες και μετανάστες διάφορων εθνικοτήτων!

Υγρός τάφος για άλλους 16 πρόσφυγες -μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά- έγινε το Αιγαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ανατράπηκε στα ανοιχτά της Λέσβου μία βάρκα με 25 πρόσφυγες και μετανάστες διάφορων εθνικοτήτων! Δύο γυναίκες -η μία μάλιστα είναι έγκυος και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης- περισυνελέγησαν ζωντανές από τη θαλάσσια περιοχή του Μολύβου.

Ως αργά χθες οι ελληνικές λιμενικές Αρχές και τα σκάφη της Frontex είχαν ανασύρει τα πτώματα έξι γυναικών, δύο ανδρών και ενός παιδιού, ενώ άλλοι έξι άνδρες και ένα παιδί περισυνελέγησαν νεκροί από την τουρκική ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η μία ναυαγός, η τραγωδία συνέβη όταν για άγνωστους λόγους ανατράπηκε η βάρκα που είχε ξεκινήσει νωρίς χθες το πρωί από τουρκική παραλία απέναντι από τη Λέσβο. Πάντως, στην περιοχή έπνεαν σχετικά μικρής έντασης άνεμοι και τα στελέχη του Λιμενικού εκτιμούν ότι η ανατροπή δεν μπορεί να έγινε εξαιτίας θαλασσοταραχής.

Το φοβερό ναυάγιο έγινε γνωστό γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι, όταν βρέθηκαν στη θάλασσα οι πρώτοι νεκροί από σουηδικό πλοίο της Frontex, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στη θαλάσσια περιοχή του Μολύβου στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017. Από ελληνικής πλευράς, στις έρευνες συμμετείχαν πλωτό του Λιμενικού, τορπιλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού, ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εύα Παπαδάτου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα