Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Eπιασαν πάλι τον μπράβο που είχε «φάει» τον πρώην της Κανελλίδου

Εναν «μπράβο» της νύχτας, που είχε σκοτώσει στο ξύλο πριν από οκτώ χρόνια τον σύζυγο της γνωστής τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου μέσα στο μπαρ του στους Αμπελοκήπους, συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Εναν «μπράβο» της νύχτας, που είχε σκοτώσει στο ξύλο πριν από οκτώ χρόνια τον σύζυγο της γνωστής τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου μέσα στο μπαρ του στους Αμπελοκήπους, συνέλαβαν οι αστυνομικοί, όταν διεκδίκησε με απειλές για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας ενός διαμερίσματος τα… ενοίκια που χρωστούσε ένα ζευγάρι Πακιστανών!

Χθες το απόγευμα, ο σωματώδης 34χρονος συνόδευσε μαζί με έναν συνεργό του την ιδιοκτήτρια στο διαμέρισμα των Πακιστανών, στην οδό Π. Ράλλη. Μόλις εκείνοι άνοιξαν την πόρτα, η γυναίκα τούς ζήτησε να αδειάσουν το σπίτι για να εγκατασταθούν οι δήθεν νέοι ενοικιαστές. Σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού στην Αστυνομία, ο ένας από τους δύο τούς απείλησε με όπλο!

Περιπολικά

Σε λίγα λεπτά έφθασαν περιπολικά της Αμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί συνέλαβαν επί τόπου έναν Αλβανό, ο οποίος δηλώνει άγνοια. Στη συνέχεια ερεύνησαν την κατοικία της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που νοικιάζει το ζευγάρι και βρήκαν κρυμμένο στο… πατάρι τον γνωστό «μπράβο», στον οποίο πέρασαν χειροπέδες.

Τον Μάρτιο του 2009, ο 26χρονος (τότε) «μπράβος» είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τον 63χρονο επιχειρηματία Μιχάλη Γιαννουσάκη, πρώην σύζυγο της Αλέκας Κανελλίδου, μέσα στο κλαμπ ιδιοκτησίας του με την επωνυμία Mike’s Irish Bar, πίσω από τον Πύργο των Αθηνών. Και τότε ο δράστης είχε πάει να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα μιας σερβιτόρας φίλης του, η οποία είχε τσακωθεί με τον επιχειρηματία και είχε αποχωρήσει! Οπως είπε αργότερα, ο Γιαννουσάκης αντέδρασε, έβγαλε πιστόλι και τον απείλησε, αλλά εκείνος τον χτύπησε χωρίς να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει και έφυγε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα