Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Επιασαν δολοφόνο που κυκλοφορούσε ελεύθερος επί 19 χρόνια

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της, με δεκάδες μαχαιριές σε κεφάλι και σώμα

Επί 19 χρόνια ο δράστης της άγριας δολοφονίας που είχε συγκλονίσει την Κω κυκλοφορούσε ελεύθερος, μέχρι προχθές, που επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και συνελήφθη!
Ηταν 3 Ιουλίου του 1998, όταν το νησί του Ιπποκράτη «πάγωσε» από την άγρια δολοφονία της 85χρονης Μαρίας Καπλανίδου.

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της, με δεκάδες μαχαιριές σε κεφάλι και σώμα.

Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος συνέλεξαν από τον τοίχο του διαδρόμου του σπιτιού του θύματος δύο αιματηρά αποτυπώματα του δράστη, ένα δαχτυλικό και ένα παλαμικό
.
Τρία χρόνια αργότερα, το 2001, τα εγκληματολογικά εργαστήρια ενημέρωσαν τους αστυνομικούς στην Κω ότι τα αποτυπώματα ταυτίζονται με αυτά του 31χρονου Αλβανού υπηκόου Hotag Izet, τα ίχνη του οποίου όμως είχαν χαθεί.

Τον Δεκέμβριο του 2013, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου είχε διατάξει και πάλι τη σύλληψή του, ενώ παράλληλα η δίκη είχε οριστεί για την 11η Μαΐου 2015, όταν η υπόθεση έκλεισε προσωρινά, καθώς ο δολοφόνος εξακολουθούσε να είναι άφαντος.

Τελικά, ύστερα από 19 ολόκληρα χρόνια, το μεσημέρι της Τετάρτης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, στο πλαίσιο έρευνας και σε συνεργασία με τη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 50χρονο σήμερα φυγάδα στην πόλη της Ρόδου.
Ο δράστης το πρωί της 3ης Ιουλίου 1998 μπήκε στο σπίτι της Μαρίας Καπλανίδου στην οδό Βεροιοπούλου 16 στην Κω από το παράθυρο της πίσω αυλής.

Εγινε, όμως, αντιληπτός από την άτυχη ιδιοκτήτρια, ακολούθησε συμπλοκή τους και τελικά της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Εύα Παπαδάτου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα