Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Πες το» με ένα σπρέι

Τα μηνύματα στους τοίχους της Αθήνας με ευχές, χιούμορ και στιχάκια

Τα μηνύματα στους τοίχους της Αθήνας με ευχές, χιούμορ και στιχάκια

Καταπιεσμένα αισθήματα, χιουμοριστικές δηλώσεις, ευφάνταστα συνθήματα, ευχές, στίχοι από τραγούδια ή ποιήματα φιγουράρουν στους τοίχους, σε μάντρες, ακόμα και σε κάδους απορριμμάτων, ως «αντίδοτα» στη μιζέρια της Αθήνας.
Μερικοί περαστικοί κοντοστέκονται, τα διαβάζουν και γελούν ή κουνούν το κεφάλι τους ανάλογα με το θέμα. Αλλοι πιστεύουν ότι είναι μουντζούρες και τα προσπερνούν.

Ωστόσο, υπάρχει και μία μερίδα κόσμου που θεωρεί ότι τα γκράφιτι είναι μία μορφή τέχνης, πίσω από την οποία κρύβονται ομάδες νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι θέλουν να αφήσουν το στίγμα και το… χιούμορ τους με «όπλο» τα πολύχρωμα σπρέι! Ο,τι κι αν ισχύει, το σίγουρο είναι πως η πόλη δεν θα πάψει ποτέ να «μιλάει», να ερωτεύεται ή να ονειρεύεται, ανάλογα με την εποχή και το «ρεύμα»!

Οπως είναι βέβαιο ότι πάντα θα υπάρχουν και δυσαρεστημένοι, καθώς είναι ωραίο να βλέπεις στιχάκια γραμμένα σε ένα παγκάκι ή στον τοίχο ενός ακατοίκητου σπιτιού, όμως δεν ισχύει το ίδιο όταν επιλέγεται σαν καμβάς κάποιο μνημείο, ένα άγαλμα ή η πρόσοψη ενός καταστήματος!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα