Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας πιλοτάριζε από χόμπι αεροσκάφη της KLM!

Μια «μυστική ζωή» ως τακτικός συγκυβερνήτης σε πτήσεις της KLM ζούσε ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ

Μια «μυστική ζωή» ως τακτικός συγκυβερνήτης σε πτήσεις της KLM ζούσε ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ. Ο ηγεμόνας, που είναι γνωστός για το πάθος του με τα αεροσκάφη, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «De Telegraaf» ότι πετούσε «δύο φορές τον μήνα για 21 χρόνια».

Ο 50χρονος πατέρας τριών παιδιών αποφάσισε να προβεί σε αυτήν την εξομολόγηση, καθώς τελείωσε τον ρόλο του ως «επισκέπτης πιλότος» των αεροσκαφών τύπου Fokker 70 της KLM και τώρα σκοπεύει να περάσει από νέα εκπαίδευση, για να μπορεί να πετάει τα Boeing 737, τα οποία θα έχει αποκλειστικά στον στόλο του ο ολλανδικός αερομεταφορέας. 

Ο ηγέτης 17.000.000 Ολλανδών χαρακτηρίζει αυτό που έκανε «χόμπι», ωστόσο τόνισε ότι είναι μεγάλη ευθύνη να έχεις στα χέρια σου ένα αεροσκάφος, επιβάτες και πλήρωμα. Οσο για το πώς κατάφερε να μη γίνει εκτεταμένη διαρροή για την τακτική παρουσία του στο κόκπιτ των αεροσκαφών της KLM, ο Βίλεμ εξήγησε ότι οι επιβάτες σπάνια τον αναγνώριζαν, ειδικά μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, οπότε και η πόρτα του πιλοτηρίου έμενε κλειστή καθ’ όλη την πτήση για λόγους ασφαλείας.

Επιπλέον, ελάχιστοι τον αναγνωρίζουν όταν περπατά στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ φορώντας τη στολή του πιλότου. Οσο για τη φωνή του την ώρα που καλωσόριζε τους επιβάτες στην πτήση, ξεκαθαρίζει ότι απέφευγε να αναφέρει τα ονόματα του πληρώματος, προσθέτοντας ότι «ο περισσότερος κόσμος δεν ακούει έτσι κι αλλιώς».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα