Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Τουρκάλα ερωτεύτηκε τον Βασάλο του Survivor

Η Τουρκάλα πυγμάχος Σαμπριγιέ Σενγκιούλ παραδέχθηκε on air ότι λιώνει για τον Βασάλο

Η Τουρκάλα πυγμάχος Σαμπριγιέ Σενγκιούλ παραδέχθηκε on air ότι λιώνει για τον Βασάλο

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Το χαστούκι έφερε τον… ελληνοτουρκικό έρωτα! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «λύγισε» την Τουρκάλα πυγμάχο Σαμπριγιέ Σενγκιούλ, η οποία τον χαστούκισε (!) όταν εκείνος της πρόσφερε ένα λουλούδι και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

«Τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άνδρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Πραγματικά, είναι πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα» είπε on camera η 29χρονη αθλήτρια της εθνικής ομάδας πυγμαχίας της Τουρκίας, μιλώντας μετά το περιστατικό. Η παίκτρια του τουρκικού «Survivor» είχε κάνει νωρίτερα δημόσιες δηλώσεις μπροστά στους Ελληνες και τους Τούρκους, που γλέντησαν όλοι μαζί με τα τραγούδια του Fedon σε πάρτι που οργάνωσε η παραγωγή!

Ολα άρχισαν όταν κατά τη διάρκεια της γιορτής, πριν από λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος και η Σεμπριγιέ βρέθηκαν να χορεύουν τσιφτετέλι στη μέση της πίστας. Στη συνέχεια, και όταν οι παίκτες κάθισαν στο τραπέζι, η αθλήτρια πήγε στον Βασάλο και του άφησε ένα πιάτο με φαγητό. Εκείνος για να ανταποδώσει σηκώθηκε και της πρόσφερε ένα λουλούδι, ενώ έσκυψε και τη φίλησε στο μάγουλο. Η «θερμόαιμη» Τουρκάλα τον… χαστούκισε, ωστόσο ξέσπασαν σε γέλια, αφού δεν το έκανε για να αμυνθεί, αλλά περισσότερο για αστείο! Και να που ακολούθησε η… ερωτική εξομολόγηση. «Μπορώ να πω κάτι;» είπε μπροστά σε όλους και συνέχισε: «Πραγματικά, ερωτεύτηκα». Η συνέχεια δόθηκε σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα στην κάμερα του τουρκικού «Survivor»!

Στα ρινγκ

Ποια είναι, όμως, η σκληροτράχηλη Σαμπριγιέ Σενγκιούλ; Αρχισε να ασχολείται με το μποξ το 2006 και μέχρι και πριν από δύο χρόνια ασχολούνταν με το άθλημα επαγγελματικά. Εχει συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις με τα χρώματα της Τουρκίας, ως μέλος της εθνικής ομάδας, ενώ είναι γνωστή για τα ξεσπάσματά της εναντίον των αντιπάλων της, όταν δεν της αρέσει το… αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι από τους πιο συμπαθείς παίκτες του τουρκικού ριάλιτι, αφού διακρίνεται για το χιούμορ της, κάτι που την έχει κάνει αγαπητή στο κοινό.

Στην καλλονή της λέσβου ο μεγάλος τελικός;

Οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού του «Survivor» φαίνεται πως κλείδωσαν (28 Ιουνίου και 2 Ιουλίου αντίστοιχα). Κι εκεί που φαίνεται ότι οριστικοποιούνται και τα μέρη όπου θα γίνουν τα τελικά events, έχουμε και καινούργιους «μνηστήρες». Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν εντός κι εκτός γραφείων του Σκάι, ο ημιτελικός θα γίνει στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ η παραγωγή είναι ένα βήμα από την οριστική συμφωνία με τους τοπικούς άρχοντες της Ρόδου, για να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός.

Να, όμως, που έρχεται δημοσίευμα της ιστοσελίδας kalloninews.gr, στο οποίο υποστηρίζεται ότι άνθρωποι της παραγωγής βρέθηκαν στην Καλλονή της Λέσβου για να περάσουν από διάφορα μέρη, το Σάββατο συνεδρίασαν τοπικοί φορείς και ξενοδόχοι για να συζητήσουν περί του θέματος, ενώ την προσεχή Πέμπτη ενδέχεται να μεταβούν στο νησί και Τούρκοι της εταιρίας Acun, που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στις υποψήφιες παραλίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, προστίθεται η Σκάλα, που διαθέτει αρκετό πλάτος και έχει ρηχή θάλασσα, ενώ λόγω δυσκολίας στην πρόσβαση απορρίφθηκε η πλαζ του Χρουσού. Το θέμα είναι ότι ως τις 25 Ιουνίου, όταν και επιστρέφουν στην Ελλάδα «Μαχητές», «Διάσημοι» και παραγωγή, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για την τελική φάση.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα