Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ξεχασμένα τα Ελληνόπουλα της Κωνσταντινούπολης από το υπουργείο Παιδείας

Δεν είναι της μοίρας τους γραφτό να πάρουν στα χέρια τους τα νέα βιβλία για τη Νεοελληνική Γλώσσα, γιατί κατά τα ελληνικά κυβερνητικά ειωθότα δεν υπάρχουν κονδύλια. Ο λόγος για τα 130 Ελληνόπουλα που φοιτούν στα σχολεία της Κωνσταντινούπολης και περίμεναν να πάρουν στα χέρια τους τα βιβλία Νεοελληνικής Γλώσσας, τα οποία αφιλοκερδώς είχε επιμεληθεί ομάδα εκπαιδευτικών. Ομως ο Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων τούς διαμήνυσε ότι δεν υπάρχουν τα κονδύλια από το υπουργείο Παιδείας για την εκτύπωσή τους κι έτσι, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα xronos, τα Ελληνόπουλα συνεχίζουν να διδάσκονται παλαιότερες εκδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη αυτή η δουλειά της προετοιμασίας των βιβλίων Νεοελληνικής Γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου είχε την έγκριση του υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας, όπως γίνεται με βάση το μορφωτικό πρωτόκολλο του 1968, αλλά το ελληνικό κράτος με διάφορα προσκόμματα και κυρίως με προπέτασμα την αδιαφορία του -γιατί τότε, το 2004, δεν υπήρχε η κρίση- δεν προχώρησε ποτέ στην εκτύπωσή τους. Το πιο χαρακτηριστικό σημείο είναι ότι οι συγγραφείς του υπό έκδοση βιβλίου δεν πήραν ούτε ένα ευρώ και η πνευματική εργασία τους ήταν αφιλοκερδής προσφορά προκειμένου τα παιδιά να έχουν το δικό τους σωστό έντυπο υλικό μελέτης της ελληνικής γλώσσας στην Τουρκία. Πάντως το υπουργείο διαθέτει χιλιάδες ευρώ για την ελληνομάθεια των μουσουλμάνων στη Θράκη.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα