Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Τζαμπατζού TV star

Ξανθιά παρουσιάστρια (πρώτης γραμμής) πήγε για ψώνια στη Μύκονο και αρνήθηκε να πληρώσει

Πώς γίνεται να είναι κάποια γνωστή παρουσιάστρια, και μάλιστα πρώτης γραμμής, και παράλληλα… τζαμπατζού στη Μύκονο;

Εκπληξη προκαλεί το περιστατικό που έφτασε στα αυτιά μας για ξανθιά κυρία της τηλεόρασης, η οποία απολαμβάνει συχνά πυκνά χαλαρά weekends στο νησί των ανέμων, προβάλλοντας την glossy εικόνα της ακόμη και μέσα από τα social media.

Σε πρόσφατη απόδρασή της, λοιπόν, επισκέφτηκε ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα της Χώρας, το οποίο στολίζει τα ράφια του με δημιουργίες διεθνών οίκων μόδας. Αφού η παρουσιάστρια ζήτησε από το προσωπικό να της κατεβάσει το μισό μαγαζί, δοκίμασε, διάλεξε κι απέρριψε αρκετά κομμάτια, κατευθύνθηκε προς το ταμείο, έχοντας στα χέρια της κάποια από αυτά. Μόλις ο ιδιοκτήτης έκανε κίνηση να «χτυπήσει» τις τιμές στην ταμειακή μηχανή, εκείνη τον σταμάτησε λέγοντάς του «Δεν κατάλαβες, βάλ’ τα σε μια σακούλα, θα τα πάρω έτσι», εννοώντας πως δεν είχε πρόθεση να τα πληρώσει. Σε αντάλλαγμα, του είπε πως θα έκανε διαφήμιση της επιχείρησής του. Τότε ο καταστηματάρχης, ο οποίος έχει στην πελατεία του ακόμη και Αραβες κροίσους, της εξήγησε πως «δεν φεύγει τίποτα τζάμπα από το μαγαζί».

Η κυρία της ψυχαγωγίας, η οποία έχει δοκιμαστεί στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη, εκνευρίστηκε με την απάντηση του ιδιοκτήτη, αφού μάλλον έχει συνηθίσει να φεύγει με σακούλες γεμάτες από τα μαγαζιά που επισκέπτεται χωρίς να αφήνει ένα ευρώ στο ταμείο, ενώ τον απείλησε πως θα δυσφημίσει την επιχείρησή του! Το αστείο είναι πως με τον τρόπο της εμπλέκεται κι εκείνη στον χώρο της μόδας και μέχρι σήμερα δεν την έχουμε δει να… χαρίζει κάποια από τα προϊόντα της!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα