Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Φόρτωσαν όπλα σε αγροτικά

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του μικρού Μάριου επικεντρώνεται σε οικογένεια Ρομά

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του μικρού Μάριου επικεντρώνεται σε οικογένεια Ρομά

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Σε μια πολυπληθή οικογένεια που κατοικεί στον καταυλισμό Ρομά της Αυλίζας στο Μενίδι έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους οι αστυνομικοί που προσπαθούν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου από την αδέσποτη σφαίρα.

Μάλιστα, έχουν στα χέρια τους πληροφορίες ότι την επόμενη μέρα του θανάτου του άτυχου παιδιού δύο αγροτικά αυτοκίνητα τα οποία ήταν γεμάτα όπλα έφυγαν με ταχύτητα από τον καταυλισμό!

Αυτό συνέβη μόλις έγινε γνωστό ότι ο θάνατος του μικρού μαθητή οφειλόταν σε αδέσποτη σφαίρα που «έφυγε» από τον καταυλισμό της Αυλίζας, όπου γινόταν γλέντι με αφορμή την αποφυγή της προφυλάκισης μιας μητέρας και της κόρης της, οι οποίες είχαν συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών!

«Ξέρουμε πως εκείνο το πρωί, πριν ακόμα οργανωθεί η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, έφυγαν από εκεί δύο αγροτικά αυτοκίνητα φορτωμένα με όπλα τα οποία φυλάσσονταν σε σπίτια του καταυλισμού» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που μετέχει στις έρευνες. Οπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι Ρομά που ευθύνονται για τον θάνατο του μικρού Μάριου έσπευσαν να εξαφανίσουν τα πειστήρια, γνωρίζοντας ότι στην περίπτωση που βρεθεί σε ένα από τα τέσσερα σπίτια το πιστόλι των 9 χιλιοστών από το οποίο εβλήθη η φονική βολίδα, οι ένοικοι θα κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία και μάλιστα παιδιού. Αλλωστε, η κατηγορία θα στοιχειοθετούνταν άμεσα από τη βαλλιστική εξέταση στο όπλο.

Το πιστόλι

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες πιθανολογούν ότι τουλάχιστον το επίμαχο πιστόλι των 9 χιλιοστών έχει ήδη πεταχτεί είτε στη θάλασσα είτε σε κάποιον υπόνομο μακριά από τον καταυλισμό, ίσως και εκτός Αττικής! Ωστόσο δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες και, από τη στιγμή που διαθέτουν ασφαλείς πληροφορίες ότι το γλέντι της συγκεκριμένης οικογένειας ήταν αυτό που στοίχισε τη ζωή του μικρού Μάριου, συνεχίζουν με μεθοδικότητα και υπομονή την έρευνα για να βρουν την άκρη του νήματος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...







Μποζουκια Αθηνα