Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

24 ώρες νεκρή μέσα στο σπίτι της η Νανά

Η ιατροδικαστής εκτίμησε ότι ο θάνατος της Νανάς Καραγιάννη προήλθε πιθανότατα από ανακοπή μία μέρα πριν τη βρει ο πατέρας της

Σε παθολογικά αίτια και σε πλήρη κατάρρευση όλων των οργάνων της παραπέμπει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη. Eπειτα από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες το πρωί στη σoρό της 38χρονης παρουσιάστριας τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στο φως όρισαν ως πιθανό αίτιο θανάτου την ανακοπή.

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας, αφού δεν υπάρχουν εξωτερικά ίχνη, όπως δήλωσε. Εκτίμησε, μάλιστα, ότι ο θάνατος της Νανάς επήλθε 24 ώρες πριν βρεθεί νεκρή από τον πατέρα της, καθώς διαπιστώθηκε συρρίκνωση του εσωτερικού της, στο στομάχι και στα έντερά της, όπου υπήρχαν και πρώτα σημάδια σήψης. Η ιατροδικαστής, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν υπήρξε λήψη φαρμάκων ή ουσιών, καθώς περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων της άτυχης γυναίκας. Σχεδόν 48 ώρες μετά το τραγικό γεγονός ο θρήνος γνωστών και φίλων της Νανάς Καραγιάννη στα social media δεν λέει να κοπάσει. Μηνύματα τρυφερά, ιστορίες και αναμνήσεις από την τηλεοπτική καριέρα της, ήρεμα λόγια, ποιήματα και συγκινητικά «αντίο» γέμισαν το διαδίκτυο. Ολα αφιερωμένα στο χαμογελαστό κορίτσι που «έφυγε» τα ξημερώματα της Τρίτης, μόνη και αβοήθητη, στο μικρό, γουστόζικο διαμέρισμα της Κυψέλης, που το είχε διακοσμήσει εξ ολοκλήρου μόνη της: λίγα κεριά, όμορφες κουρτίνες, ένα σαλόνι μικρό, αρκουδάκια, μια μικρή σόμπα και το κόκκινο χρώμα να επικρατεί παντού.

Δύο ημέρες μετά το κινητό τηλέφωνό της παραμένει κλειστό και η σελίδα της στο facebook άλλαξε και από προσωπική έγινε «Στη μνήμη της Νανάς Καραγιάννη». Η ρετουσαρισμένη πόζα με τις κουτάλες στη φωτογραφία του προφίλ της, το χαμόγελο και το καθαρό βλέμμα θα παραμείνει εκεί για όλους όσοι δεν θα την ξεχάσουν. Η ίδια πήρε μαζί της μυστικά, ψέματα και αλήθειες, αφήνοντας μόνο φωτογραφίες σε ακρογιαλιές, ταβέρνες, στο Σπίτι του ηθοποιού και σε καφετέριες με ή χωρίς παρέα. Και κάπως έτσι έκλεισε ένας κύκλος ζωής…

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε η υπόθεση της ταφής ή της αποτέφρωσης της Νανάς Καραγιάννη. Φίλοι και γνωστοί, θαυμαστές, γείτονες αλλά και απλός κόσμος αναζητούσε από την Τρίτη μια πληροφορία για το πού θα μπορούσαν να της πουν το στερνό «αντίο». Κανείς από την οικογένεια δεν είχε ξεκαθαρίσει επίσημα το διαδικαστικό έως το απόγευμα της Τετάρτης, όταν πηγή από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας ανέφερε στην «Espresso» πως ήταν επιθυμία της ίδιας να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί. «Η οικογένεια θα εκτελέσει πιστά την τελευταία επιθυμία της» μας είπαν. Την είδηση επιβεβαίωσε λίγες ώρες μετά και η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της Νανάς Καραγιάννη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα