Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Κηδεία παρωδία στη Σπερχειάδα

Σε παρωδία εξελίχθηκε μια κηδεία στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, με τα παιδιά του μακαρίτη να ζητούν την εκταφή του και να μηνύουν τον ιδιοκτήτη γραφείου κηδειών για περιύβριση νεκρού!

Σε παρωδία εξελίχθηκε μια κηδεία στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, με τα παιδιά του μακαρίτη να ζητούν την εκταφή του και να μηνύουν τον ιδιοκτήτη γραφείου κηδειών για περιύβριση νεκρού!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα παιδιά του 68χρονου, ο οποίος έφυγε από ανακοπή καρδιάς τη Δευτέρα στη Μακρακώμη, ανέθεσαν την κηδεία σε τοπικό γραφείο τελετών, δίνοντας στον υπεύθυνο τα ρούχα και όλα τα απαραίτητα για να φροντίσουν τη σορό.

Μισή ώρα πριν από την κηδεία, όμως, η κόρη του νεκρού δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο τελετών που την ενημέρωνε ότι το φέρετρο δεν έπρεπε να ανοιχτεί λόγω της εικόνας που παρουσίαζε ο πατέρας της. Εκείνη δέχτηκε, αλλά στο νεκροταφείο κάποιοι παρατήρησαν ότι ο μακαρίτης δεν ήταν ντυμένος παρά… τυλιγμένος με ένα σεντόνι! Αυτό έφτασε την ώρα του καφέ στα αυτιά των παιδιών, τα οποία έγιναν έξαλλα και κάλεσαν για εξηγήσεις τον υπεύθυνο του γραφείου τελετών.

Ακολούθησε άγρια λογομαχία και τελικά επέστρεψαν στο νεκροταφείο και τον υποχρέωσαν να ξεθάψει τον πατέρα τους! Τότε διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπός τους δεν ήταν ντυμένος και περιποιημένος, ενώ εμφάνιζε και κάποια σημάδια σήψης που δεν δικαιολογούνται για τη μία ημέρα που μεσολάβησε από τον θάνατο έως την κηδεία και την ταφή. Τελικά, όλοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας, όπου τα παιδιά μήνυσαν τον υπεύθυνο του γραφείου τελετών.

Ε. Παπ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα