Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Καλλονή νεκρή στις ρόδες σκουπιδιάρικου

❱❱  Αδιανόητη τραγωδία στο Χαϊδάρι με θύμα 38χρονη

Μέσα σε μια στιγμή έγιναν συντρίμμια τα όνειρα της πανέμορφης Κατερίνας Φουσιάνη για το καινούργιο σπίτι που έφτιαχνε (μάλιστα, είχε βγει μαζί με τις φίλες της για να το γιορτάσουν).

Η μητέρα της περίμενε μάταια την 38χρονη κοπέλα να επιστρέψει, όπως της είχε τηλεφωνήσει, χωρίς να ξέρει ότι ο Χάρος τής είχε στήσει καρτέρι στο Χαϊδάρι με τη μορφή ενός απορριμματοφόρου, που προκάλεσε ένα απίστευτο δυστύχημα!

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 15 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν η άτυχη Κατερίνα βγήκε μαζί με μία φίλη της από το μαγαζί όπου διασκέδαζαν μαζί με άλλες κοπέλες για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Καθώς οι δύο γυναίκες περπατούσαν στην οδό Ηπείρου ένα απορριμματοφόρο του δήμου σταμάτησε για να αδειάσει τους κάδους.

Η 38χρονη και η φίλη της το προσπέρασαν συνεχίζοντας την πορεία τους, χωρίς να μπορούν να φανταστούν την τραγική κατάληξη της βόλτας τους.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες

Περίπου 15 μέτρα πιο κάτω το απορριμματοφόρο «πρόλαβε» ξανά τις δύο φίλες και, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε την Κατερίνα με το πίσω μέρος του φτερού της μπροστινής ρόδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Μόλις ο οδηγός του απορριμματοφόρου κατάλαβε τι είχε συμβεί κατέβηκε έντρομος από το όχημα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασαν άμεσα περιπολικό της Τροχαίας και το ασθενοφόρο, που μετέφερε την 38χρονη στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σταματήσουν την αιμορραγία και να την κρατήσουν στη ζωή.

Ομως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, τα ξημερώματα της Τετάρτης η Κατερίνα υπέκυψε στα τραύματά της, βουλιάζοντας στον θρήνο τους δικούς της και τις φίλες της, που λίγες ώρες πριν γιόρταζαν μαζί της την πραγματοποίηση των ονείρων της.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες η εντυπωσιακή κοπέλα έσβησε άδοξα στις ρόδες του απορριμματοφόρου γεννούν ερωτήματα, που παραμένουν αναπάντητα.

Οπως περιέγραψε η μητέρα της 38χρονης, η κόρη της ήταν βαριά χτυπημένη σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός της.

«Είχε αιματώματα όλη, από την αριστερή πλευρά. Παλέψανε οι γιατροί, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, παλέψανε για το παιδί μου, αλλά είχε τόσο μεγάλη αιμορραγία που δεν μπορούσαν να τη σταματήσουν» εξήγησε η χαροκαμένη μητέρα μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου και εξήγησε ότι το τραγικό δυστύχημα συνέβη τη στιγμή που η 38χρονη κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της.

«Είχε βάλει το αυτοκίνητό της σε έναν δρόμο ο οποίος ήταν στενός, από τη μία μεριά είχε πεζοδρόμιο και από την άλλη δεν είχε, και περπάτησαν στον δρόμο όπου ήταν σταματημένος αυτός με το απορριμματοφόρο. Τα παιδιά είχαν περάσει μπροστά και περπατούσαν 15 μέτρα μπροστά. Δεν ξέρω τι έκανε και πώς χτύπησε το παιδί μου…» εξήγησε η χαροκαμένη μάνα.

Η Κατερίνα Φουσιάνη είχε σπουδάσει Οικονομικά και είχε αναλάβει μαζί με την αδελφή της το εργοστάσιο κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων του πατέρα της.

Ο 50χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου, που εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια στον Δήμο Χαϊδαρίου, κρατήθηκε στην Τροχαία Περιστερίου, που διενεργεί προανάκριση, ενώ το πρωί αφέθηκε ελεύθερος.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...