Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ασπρόπυργος: Χειρουργήθηκε ο 12χρονος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ασπρόπυργος: Χειρουργήθηκε ο 12χρονος

07/05/2026 - 18:15 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Την Πέμπτη (07/05) ο 12χρονος που τον παρέσυρε IX, ενώ οδηγούσε πατίνι, νοσηλεύεται και χειρουργήθηκε με τη υγεία του να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, το παιδί φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα και σοβαρά τραύματα στον θώρακα,  και έτσι μπήκε στο χειρουργείο στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Image: 1078657093, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ampstudio / Alamy / Profimedia

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο 12χρονος  είναι διασωληνωμένος και αναμένεται να μεταφερθεί από το Θριάσιο, στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Να σημειωθεί ότι  το ατύχημα της παράσυρσής του από το αυτοκίνητο σημειώθηκε στην οδό Θρασυβούλου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.