«Το σόι σου» ξεκινά μετακόμιση

TV GOSSIP

«Το σόι σου» ξεκινά μετακόμιση

Η πετυχημένη κωμική σειρά του Alpha αλλάζει μέρες προβολής από σήμερα το βράδυ

Αλλαγή προγραμματισμού για την κωμική σειρά του σταθμού «Το σόι σου». Αντί για Πέμπτη και Παρασκευή, όπως γινόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι περιπέτειες των Χαμπέων και των Τριαντάφυλλων μετακομίζουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00.

Από απόψε, λοιπόν, την οικογένεια Χαμπέα θα επισκεφτεί ένας δημοσιογράφος (Χάρης Γρηγορόπουλος), για να την κάνει άνω κάτω. Το γκεστ του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος από το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο «Σόι σου», έφερε μεγάλη ευφορία στην παρέα και τα γυρίσματα έγιναν μέσα σε γέλια.

«Υποδύομαι έναν ρεπόρτερ σε σύγχυση, προφανώς από τις πολλές παρεξηγήσεις. Η Χαρούλα Χαμπέα (Ρένια Λουιζίδου) παίρνει μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής που διεξάγει ένα περιοδικό με τη συνταγή της για καυτή κοτόπιτα. Στο ίδιο περιοδικό, όμως, σε άλλον διαγωνισμό -εκείνον του αισθηματικού διηγήματος- έχει λάβει μέρος και η κόρη της, η ανύπαντρη και ρομαντική Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη).

Η Μπέλα κερδίζει τον διαγωνισμό και εγώ καταφθάνω στο σπίτι για να της πάρω συνέντευξη, αλλά κατά λάθος μιλάω με τη μητέρα της. Εκείνη απαντά απορημένη στις ερωτήσεις μου περί έρωτα και κάνει τον άνδρα της, τον Βαγγέλη τον κρεοπώλη (Γιώργος Γιαννόπουλος), να έρθει άρον άρον από τη Μεσσήνη, έχοντας αλλάξει 50 χρώματα από την ντροπή του» αναφέρει στη «Espresso» ο Χάρης Γρηγορόπουλος και συμπληρώνει: «Χαίρομαι που ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους ήρωες αυτού του σίριαλ και βλέπει σ' αυτούς τη δική του οικογένεια, με τις γκρίνιες και τις χαρές της. Η επιτυχία αυτής της παραγωγής έγκειται στο ότι, παρότι στηρίζεται σε ξένη σειρά, έχει "ελληνοποιηθεί" πλήρως. Ας πούμε εγώ, όταν βλέπω ένα επεισόδιο από το σίριαλ, θυμάμαι τα κυριακάτικα τραπέζια με το σόι μου στη Θεσσαλονίκη».

Ομως, τη δημοφιλή σειρά επισκέπτεται στο αυριανό επεισόδιο, στις 21.00, για ακόμη μία φορά η Αφρούλα (Φωτεινή Μπαξεβάνη), η φοβερή μητέρα της Αντωνίας (Ιωάννα Ασημακοπούλου). Η Αφρούλα αποκαλύπτει στη συμπεθέρα της, την Αλεξάνδρα Τριαντάφυλλου (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), ότι μετά τις τελευταίες εξετάσεις οι γιατροί είπαν στον άνδρα της να αφήσει την αγροτική ζωή και ότι τα κτήματα στο χωριό πρέπει να τα αναλάβει η κόρη της, καθώς η περιουσία είναι μεγάλη.
Η Αλεξάνδρα είναι έτοιμη για λιποθυμήσει, καθώς θα αποχωριστεί τον αγαπημένο της γιόκα, τον Κωνσταντίνο (Αλέξανδρος Μπουρδούμης).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ