Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Μαρία Αλιφέρη: Θα κάνω τη ζωή πατίνι στον Αποστόλη Τότσικα

❱❱ Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει με guest ρόλο, ως μητέρα της Θεωνά και πεθερά του «Γρηγόρη», στο σίριαλ «Για πάντα παιδιά» του OpenΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην TV! Οχι όμως με τα «Τετράγωνα των αστέρων» που της πρότεινε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι -πρόταση που απέρριψε, καθώς, όπως λέει, δεν γυρίζει ποτέ στα παλιά-, αλλά με έναν guest ρόλο, στη νέα κωμική σειρά του Open «Για πάντα παιδιά»!

Σε ένα διάλειμμα από τα μαθήματα υποκριτικής που, μεταξύ άλλων, παραδίδει σε εξαρτημένα άτομα από τα ναρκωτικά, σε κέντρο θεραπείας ΚΕΘΕΑ, μας μίλησε με ενθουσιασμό για την καινούργια τηλεοπτική εμπειρία της. «Είμαι πολύ τυχερή γιατί εδώ και 25 χρόνια που συνεργάζομαι με νέα ταλαντούχα παιδιά πιστεύω ότι εγώ βγαίνω κερδισμένη και όχι οι μικρότεροι σε ηλικία συνάδελφοί μου. Αν και στο τέλος όλο αυτό το αλισβερίσι είναι αμφίδρομο. Δημιουργικό ερέθισμα στη σκέψη. Και αυτό το λέω και στους σπουδαστές μου στη σχολή Θέατρο Αλλαγών, όπου και διδάσκω αλλά και διδάσκομαι, γιατί το θέατρο συνεχώς εξελίσσεσαι» μας λέει.

Η ηθοποιός συνεχίζει δίνοντάς μας λεπτομέρειες για τον ρόλο της: «Στο σίριαλ υποδύομαι τη Μάρθα, τη μητέρα της Ειρήνης (Τζένη Θεωνά) και τη μέλλουσα πεθερά του Γρηγόρη (Αποστόλης Τότσικας), που τους επισκέπτομαι στο σπίτι τους για να δω τι χαρακτήρας είναι ο γαμπρός μου. Με λίγα λόγια, θα του κάνω τη ζωή πατίνι».

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Αυτά στον τηλεοπτικό Γρηγόρη, γιατί για τον Αποστόλη Τότσικα έχει την καλύτερη γνώμη. «Ο καλός μου είναι τόσο γλυκός! Χαρά Θεού, εξαιρετικός επαγγελματίας, μια ωραία αγκαλιά για όλους. Με τον Αποστόλη δεν είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση για το ήθος του. Ωστόσο ξέρω τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, σπουδαία γυναίκα και φωτογράφος, η οποία με έχει φωτογραφήσει αρκετές φορές και έτσι αμέσως είχαμε ένα κοινό σημείο αναφοράς» αναφέρει και προσθέτει σχετικά πάλι με τον ρόλο της: «Ακόμη δεν έχω κάνει γυρίσματα με το φανταστικό ολόλευκο σκυλί της τηλεοπτικής μου κόρης, τον Βαγγέλη, αλλά ανυπομονώ, γιατί έχω κι εγώ σκυλί και τα λατρεύω. Οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου».

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια; Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Μαρία Αλιφέρη θα υποδυθεί τη μητέρα της Τζένης Θεωνά! «Οταν με πήραν από την παραγωγή, στην αρχή δεν ήξερα τι να απαντήσω, γιατί αυτή την περίοδο παίρνω μέρος σε τέσσερις ταινίες μικρού μήκους και ο κινηματογράφος είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ, αφού σε όλη μου την επαγγελματική πορεία έδωσα βάρος στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μόλις μου είπαν ότι θα ενσαρκώσω τη μαμά της Τζένης, είπα αμέσως το “ναι”, γιατί έτσι θα… τριτώσει η συνεργασία μας. Είναι αστείο γιατί έχω υποδυθεί τη “χίπισσα πεθερά” στις “7 θανάσιμες πεθερές” του Mega, όπου έκανα τη ζωή της κόρης μου -που υποδυόταν η Τζένη- μαρτύριο, έχω παίξει ξανά τη μητέρα της σε μια κινηματογραφική ταινία και τώρα ήρθε και το “Για πάντα παιδιά”. Στην Τζένη μού αρέσει αυτή η χαλαρότητα που έχει, θα την έλεγα και μαγκιά, την οποία συνδυάζει με γλυκύτητα και ταλέντο» λέει και συνεχίζει: «Τώρα μάλιστα, που είναι έγκυος, στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιο όμορφη»!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα