Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 2 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει…

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο. Ακόμα κι αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή. Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που δεν ποτέ δεν σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν. Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση, αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας, μη σπαταλάτε όμως τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα αισθήματά σας. Ζητήστε από άτομα που εμφανίστηκαν από το παρελθόν να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις εύκολες λύσεις που σας προτείνουν. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε, δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.

ΛΕΩΝ: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι αυτό που χρειάζεστε είναι συντροφικότητα και όχι κριτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες θα σας αναστατώσουν, αλλά θα τις ξεπεράσετε σύντομα. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές. Μπορεί να περάσατε δοκιμασίες και δυσκολίες, είστε όμως πια κατασταλαγμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες που μπορεί να εμφανιστούν, συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις. Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά κάποιες φορές θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι. Στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικά ολοκληρωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας θέματα, ούτε για να προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα. Σύντομα θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίσετε να έχετε στον νου σας τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν για να αποφύγετε να τα επαναλάβετε, ώστε να έχετε μια παραγωγική μέρα. Αν κάποιες από τις υποθέσεις που σας απασχολούν ολοκληρώνονται, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μη δείχνετε τόσο αυστηρό πρόσωπο απέναντι σε νέους συνεργάτες.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα λάθη που έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν έρχονται στο μυαλό σας σαν ταινία, κάνοντάς σας να πιέζεστε ακόμα περισσότερο, αφού εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς είστε οι υπεύθυνοι για ό,τι έχει γίνει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα