Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 21 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μια που τα οικονομικά προβλήματα ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να τελειώσουν, βρείτε πάλι τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο – ειδικά στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ό,τι σάς είναι πλέον ρουτίνα. Μη βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας που τώρα αρχίζουν να υλοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή στο παρελθόν έχετε στηρίξει κάποια άτομα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε ότι θα βοηθηθείτε από αυτά. Θυμηθείτε πως ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυρότερου. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης για να ελέγχετε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο πανικός, η ένταση και οι υπερβολές στη συμπεριφορά δεν σας βοηθάνε, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις, που θα πλήξουν τον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει να το διορθώσετε.

ΛΕΩΝ: Αντί να ξεκινήσετε ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας με την εργασία σας. Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας για να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ασχοληθείτε έντονα με τον συναισθηματικό σας τομέα, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές. Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα έχουν καταντήσει μονότονοι και ανιαροί. Θα πρέπει να βρείτε διεξόδους προτού να είναι πολύ αργά. Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αλλάζουν τα σχέδιά σας, μην εκνευρίζεστε και τα βάζετε με λάθος άτομα. Ηρεμήστε για να δείτε τις ανάγκες των άλλων που τους υποχρεώνουν σε περίεργες συμπεριφορές. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε για να μη γίνει η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σας σχέση και προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σάς έχει εξαντλήσει. Για να πετύχετε δεν φτάνει μόνο να έχετε μια ιδέα, αλλά και να την τηρείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση και μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, εάν θέλετε να πάρετε απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πώς θα μπορέσετε να μειώσετε τη ζημιά. Η ένταση που θα έχετε δεν θα σας επιτρέπει να καταλάβετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πιο εντυπωσιακή γιαγιά της σόουμπιζ για ψώνια στη Γλυφάδα

Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό μας φακό χαμογέλασε και συνέχισε τη βόλτα της.

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

«Θα είχα κρεμαστεί απ’ το ταβάνι αν έμενα με έναν άντρα 10 χρόνια»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πως δεν θα μπορούσε να είναι με τον ίδιο άντρα πολλά χρόνια

Ρέβης σε άγρια καταδίωξη – Συνελήφθη ο άλλοτε μάνατζερ των Αλεξανδράτου – Ντούβλη

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών ο πάλαι ποτέ μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών Σπύρος Ρέβης, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη στην οποία ενεπλάκη, στην Κηφισιά!

Χαμογελάει ξανά η Άννα Λιβαθυνού – Η selfie, το μήνυμά της και το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

Η Άννα Λιβαθυνού μετά την απομάκρυνσή της από την...

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη junior και το μήνυμα όλο νόημα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον γιο της καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν για φαγητό με τη Δέσποινα Βανδή και φίλους.

Νέα ζωή για το ησυχαστήριο της Αλίκης

Στο ήσυχο και μαγευτικό τοπίο του Θεολόγου Φθιώτιδας, εκεί...