Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 14-15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να μην έχετε προκαταλήψεις και ανασταλτικές νοοτροπίες. Δημιουργήστε σταθερές βάσεις ανάπτυξης και κάντε επιτυχείς αλλαγές. Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σκοπός σας πρέπει να είναι ένα νέο οικονομικό πλάνο, αν θέλετε να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη δυνάμεων. Η κρίση σας θα είναι καλή και θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από άλλη οπτική γωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε σε βάθος τα προβλήματα που σας απασχολούν για να έχετε επιτυχείς λύσεις. Η επιμονή, η υπομονή και το ανοιχτό μυαλό θα κάνουν θαύματα. Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να μοχθήσετε για να βάλετε καινούργιες βάσεις. Απαλλαγείτε από βεβαρημένες καταστάσεις, γεμίζοντας το κενό που θα αφήσουν με κάτι πιο ουσιώδες. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Η μέρα σας ωθεί να γεννάτε φαεινές ιδέες, οι οποίες θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε με σωστές διασυνδέσεις. Μη χάνετε χρόνο. Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά σε ό,τι θα αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Κάντε μια γενική αναθεώρηση της στάσης σας. Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Δεν ευθύνεται η τύχη για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, αλλά το χέρι σας. Να είστε υπεύθυνοι και μεγιστοποιήστε τα πιθανά οφέλη. Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν έχετε συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους σας, δεν θα έρθει μεγαλύτερη οικονομική άνοδος. Επανεξετάστε αρμοδιότητες και ιεραρχίες προτού ανοίξετε το στόμα σας. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε το σύμπλεγμα της μετριότητας τώρα που οι ικανότητές σας έχουν αποδειχτεί. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οπότε διεκδικήστε τα δικαιώματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε για τις υποθέσεις σας πιο αυτόνομα και πάρτε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι αυτή η μέρα θα είναι καλύτερη από τον προηγούμενη. Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φτιάξτε στεγανά για την προσωπική σας ζωή και την εργασία σας. Η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί σημαντικά, αλλά από εσάς εξαρτάται αν θα είστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Επιβάλετε να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο χρόνος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σας. Αναδείξτε τα προσόντα σας και προσπαθήστε να ενεργήσετε σε σωστό τόπο και χρόνο. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούργιες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα