Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 8 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και γι’ αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, μη σταματήσετε όμως να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και αναγκαστικές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό σας χώρο εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές, που δεν θα λείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας, χωρίς να ξεχνάτε να αδιαφορείτε για κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους σας προκαλούν πολύ συχνά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα επικρατεί θα κάνει το κλίμα έντονα φορτισμένο. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε στον εργασιακό χώρο σας θα είναι παραπάνω από πολλές.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να καλλιεργήσετε το έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα βάλετε σε κίνδυνο τον οικονομικό τομέα. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, μη βάζετε κι εσείς το χεράκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν θα είναι αρκετή, αν δε τη συνοδεύετε από τη λογική.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι ακόμα πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές αναμένονται, τόσο στις σχέσεις σας όσο και στις συνεργασίες σας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η





Μποζουκια Αθηνα