Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση στα ύψη. Όσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση στην οποία θα υπάρχουν ανταγωνιστές.

ΤΑΥΡΟΣ: Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό χώρο σας. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολα σχόλια, δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί έντονα και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ ένας χείμαρρος αισθήσεων και ιδεών θα σας ξαφνιάσει θετικά. Ολα αυτά θα συμπληρώσουν τους στόχους σας και θα προσφέρουν ιδέες για καινούργιους.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές. Προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να βάλετε καινούργιες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες στις συναλλαγές σας. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων, όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε κάποιες σχέσεις σας και προωθήστε ένα νέο και ευχάριστο κλίμα. Ενισχύστε την οικειότητα με το περιβάλλον σας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες καλής επικοινωνίας που θα σας δοθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια εσωτερική συσπείρωση θα βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες σε δεύτερη μοίρα και κάποιες σε πρώτη. Το επικοινωνιακό στοιχείο προσλαμβάνει με το πέρασμα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας, την οποία θα προβάλλετε προς τα έξω. Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δεν σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική τύχη σας και όχι μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κοινωνική ζωή σας θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και στις επαφές σας θα έχετε εύνοια τις στιγμές που θα την έχετε ανάγκη. Δεν θα λείψουν οι κατάλληλοι άνθρωποι, που εντελώς συμπτωματικά θα βρίσκονται κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ; Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, προτιμήστε για παρέα εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και γενικά βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε κάποιους οι οποίοι έχουν γίνει το απωθημένο σας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα