Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές αναζητήσεις σας, ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι θετικό και αποτελεσματικό το να καταπιαστείτε με όλα αυτά που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας. Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για δικό σας όφελος. Ολα όσα θα συμβούν δεν θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε διαφορετικό προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ: Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντάς σας τους σωστούς και τους λανθασμένους χειρισμούς στις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια οι φιλοδοξίες σας, παράλληλα με τα σημεία εκείνα που φρενάρουν την πορεία σας. Πρέπει να αντικαταστήστε τη μάλλον ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ: Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε επιβεβαιώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά τον βαθμό αφοσίωσης των άλλων. Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές που δεν προσφέρουν καμία λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το στρες δεν θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε, αφού τις περισσότερες φορές το προκαλείτε εσείς οι ίδιοι, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα σας δώσει αισιοδοξία και έναν αέρα ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είναι το πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά το πώς θα τη μειώσετε, ώστε να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας να καλύψετε τις δουλειές των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας σε όλα τα επίπεδα. Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Θα σας είναι πιο εύκολο τώρα να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας, που όλο και θα βελτιώνεται, θα είναι η κινητήριος δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια. Ετσι θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και πράγματα που πρώτα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα στην επίλυσή τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας την ερωτική σας διάθεση επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες περιπέτειες και κατακτήσεις.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα