Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αρκετό κομμάτι της ημέρας θα σας είναι κουραστικό, αλλά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, μια που οι υπόλοιπες ημέρες θα προσφέρονται για δράση σε όλα τα επίπεδα. Προτού αρχίσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αλλά υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Μη χάνετε τον χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, για να βγείτε και εσείς κερδισμένοι. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων, για να διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό σας τομέα. Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα σας και επιδιώξτε ανοδικά βήματα παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, όμως χωρίς να το παίζετε αρχηγοί, κάτι που θα περιπλέξει τα πράγματα. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά επειδή η σιγουριά που νιώθετε και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένες, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό σας τομέα. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανώτερους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό θα καταφέρετε να έχετε απολαβές και να αποβάλετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Κατανοήστε πως, καλώς ή κακώς, δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και καλυτερεύστε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, που είναι αρκετά υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και τη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε αν επιμείνετε μόνο στο πρώτο, για να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε για να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα