Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μη γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό στα επαγγελματικά σας θέματα, ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία και μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δεν χαρίζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση που επικρατεί, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα όταν γνωρίζετε ότι κάνετε λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δύναμη θα αρχίσει να σας κατακλύζει και με αποφασιστικότητα θα πιάσετε ξανά αυτά που αφήσατε στη μέση ή δεν προχώρησαν όπως θα θέλατε το προηγούμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ: Τα ερωτήματα που σας απασχολούν έντονα θα αρχίσουν να υποχωρούν από το προσκήνιο, γι’ αυτό δείξτε υπομονή σε όσα μείνουν άλυτα ή αναπάντητα, καθώς τα καλύτερα έρχονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχουν οι προοπτικές για να δώσετε μορφή στα όνειρά σας. Οι ενέργειές σας θα οδηγούνται από την ανάγκη σας να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα με λιγότερες αναστολές.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε στον εργασιακό χώρο με πρακτικότητα, προχωρώντας με αργά και σταθερά βήματα σε όσα έχετε σχεδιάσει. Αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, αφήστε τις επιφυλάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό μην είστε απόλυτοι. Είναι πιθανόν κάποιες από τις σχέσεις σας που δεν μπορούν να προχωρήσουν να ταρακουνηθούν επικίνδυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία σας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός και ακόμα μία αψιμαχία σας να μην αφήσει σημάδια, εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρωτεύουσα σημασία στα επαγγελματικά σας θα έχει να τεθούν ορισμένοι όροι απ’ όλες τις πλευρές επί τάπητος και στη συνέχεια να προσδιοριστεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άρνηση που έχετε κάποιες φορές να έρθετε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα οφείλεται εν μέρει και στη δυσκολία σας να παραδεχθείτε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα σκαμπανεβάσματα της τύχης θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε γερά νεύρα, καθώς θα πάρετε μια γεύση του τι θα επακολουθήσει στις προσωπικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα