Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στιλ και στην αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, αρχίζοντας από τώρα. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας, καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε, χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί. Προτού προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει. Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σάς ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας, και φανείτε προσγειωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπονται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές που θα σας ζημιώσουν. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν. Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε, η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Εχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και είστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο αυτόν τον μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα ήταν σωστότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα