Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 27 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί στον εργασιακό σας χώρο να υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να φτάσετε τους στόχους σας, αφού ευκαιρίες θα υπάρχουν. Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Τηρήστε το μέτρο και μην κάνετε επιπολαιότητες ή σπατάλες, μια που απαιτείται να δείξετε προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα και κατ’ επέκταση και στα οικονομικά σας. Προχωρήστε στο μέλλον και μη μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να καλύψετε προσεκτικά τα νώτα σας, καθώς θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, μια που τα προβλήματά σας είναι καθαρά πρακτικά. Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου κρύβεται δόλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά στοιχεία του μήνα είναι να δείξετε αγωνιστικότητα για να εδραιωθείτε, να περιορίσετε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα αφορούν το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αυτό τον μήνα, ούτε στον συναισθηματικό τομέα ούτε και στον οικονομικό, ακόμα και αν η ασάφεια της γενικής κατάστασης θα σας εκνευρίζει κάποιες φορές. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε τις επαγγελματικές σας συναλλαγές και συνεργασίες χωρίς να αποθαρρύνεστε αν εμφανιστούν αναβολές ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, αφού όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας κλεισμένοι στο σπίτι, βλέποντας τηλεόραση.

ΖΥΓΟΣ: Οι ασάφειες στις συνεργασίες σας και οι αιχμές στις σχέσεις σας θα ρίξουν κάπως την ψυχολογία σας, αλλά αξίζει να αξιοποιήσετε τις καλές στιγμές, που θα είναι πολλές, ακόμα και για τα οικονομικά σας. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό, που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πιθανότητες για τις επαγγελματικές σας προοπτικές θα είναι αρκετά καλές και οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα αφορούν όλους και όχι μόνο εσάς, γιατί δεν είστε η εξαίρεση του κανόνα. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε την καλή σας τύχη, έχοντας ένα μέτρο για να μη χάσετε τις βασικές σας αρχές, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες ή στις συναλλαγές σας και τις υπερβολές στα συναισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε τους άλλους να έρθουν με τα νερά σας, θα υπάρξει ρευστότητα και στα οικονομικά σας αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό και το ένστικτό αυτοσυντήρησης που έχετε θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συννενοηθείτε όσες προσπάθειες και να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιες αλλαγές που θα υπάρξουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας θα σας θορυβήσουν, αλλά μην αντιδράσετε σπασμωδικά, γιατί θα εξυπηρετήσουν το μελλοντικό σας συμφέρον. Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα