Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 13 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ’άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Τις πιέσεις που μπορεί να δεχθείτε αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς και θα περάσουν όμορφα και όσοι θα είναι μαζί σας. Ακόμα και αν υπάρξουν μικροπροβλήματα, έχετε τον τρόπο σας να διορθώσετε τα πράγματα. Από το να βάζετε κανόνες στη σχέση με τον σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό του πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια που και στις δυσκολίες σας θα βγείτε αλώβητοι, αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις και αρκεστείτε σε αυτά που οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν. Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε δεν αργούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εύνοια στα ερωτικά σας και οι ευχάριστες στιγμές δεν αποκλείονται. Εάν ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι, φροντίστε πριν ξεκινήσετε να οργανώσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία, μια που οι αρνητικές σκέψεις δεν σας βοηθούν.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε ιδιαίτερα την οικονομική σας διαχείριση και ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες που πιθανόν να εμφανιστούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εποχή είναι κατάλληλη όχι μόνο για ενδοσκόπηση, αλλά και για να δράσετε. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν κάτι περισσότερο, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες στον συναισθηματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Με συντονισμένες κινήσεις θα καταφέρετε να είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα, οπότε καλό θα ήταν να εμπιστεύεστε και κάπως τη διαίσθησή σας. Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που έχετε και αρπάξτε τις δυνατότητες προόδου και ανανέωσης σε ψυχικό και υλικό επίπεδο. Ακόμα και στα απρόσμενα θα βρείτε κάτι ευχάριστο. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και στον συναισθηματικό σας τομέα να θυμάστε πως θα είναι καλύτερα να μην επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν κάποια από τα «όπλα» σας έχουν αχρηστεύσει, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις κατάλληλες στρατηγικές και να αναπτύξετε τα ταλέντα σας προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και ενισχύστε τη συνέπεια και την οργάνωση, χωρίς να επιτρέψετε στον σκεπτικισμό και σε μια νότα απαισιοδοξίας σας να σκιάσουν όποια καλά υπάρχουν. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει, χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπαράσταση που περιμένετε θα έρθει από κάποιον στενό σας συνεργάτη ή από τον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά θέματα ακολουθήστε την πεπατημένη και στα συναισθηματικά αφουγκραστείτε τις ανησυχίες του συντρόφου σας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα