Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Πάνος Κιάμος: «Παράτα με»

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδά «Παράτα με» στο δεύτερο single...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαιρινό...

Ελενα Χαραλαμπούδη: Σκά(ε)ι γέλιο με τη viral «μαμά»

Η viral μαμά του YouTube και του TikTok με...

«My Style Rocks» χωρίς Στέλιο Κουδουνάρη

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Kουδουνάρης εκτός του...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές επιδιώξεις σας, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. Φροντίστε…

ΚΡΙΟΣ: Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές επιδιώξεις σας, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε με την πρώτη απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους, γι’ αυτό φροντίστε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους βιώσατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες, που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούργιων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όμως, όταν σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων, μια και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητά σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι προπαρασκευαστικές κινήσεις στα εργασιακά θέματα και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα έχουν χτιστεί τα νέα θεμέλια. Ο ενθουσιασμός που νιώθετε θα προωθήσει τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργασίες σας εξελίσσονται και θα μπορέσετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις και την πρόοδό σας, και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες. Μέσα από αυτές μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και ξεφύγατε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αποφασίσετε που δεν θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας. Παρόλο που θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα, θα θεωρείτε ότι ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μας «συστήνει» το γιο του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης τρισευτυχισμένος ανήμερα των 14ων γενεθλίων του γιου του πόζαρε μαζί του και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο instagram.
spot_img
spot_img