Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τους έσφαξαν στην κρεβατοκάμαρα

❱❱ Ο 15χρονος γιος, που έμαθε πρόσφατα ότι είναι υιοθετημένος, πέφτει σε αντιφάσειςΔεν χωρά ανθρώπου νους το γκραν γκινιόλ έγκλημα που διαπράχθηκε πίσω από τους τοίχους μιας μονοκατοικίας της οδού Ζαλόγγου στον Στρόβολο της Λευκωσίας, με θύμα έναν Ελληνοκύπριο και την Ελλαδίτισσα σύζυγό του, οι οποίοι κατακρεουργήθηκαν με 40 μαχαιριές μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Μοναδικός μάρτυρας της στυγερής ανθρωποκτονίας ήταν ο 15χρονος υιοθετημένος γιος και κληρονόμος τους, ο οποίος εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές που αναζητούν την άκρη του νήματος στη φρικιαστική υπόθεση, με την κατάθεσή του να παρουσιάζει κενά.

Ο 60χρονος Κύπριος καθηγητής Γιώργος Χ. και η 59χρονη Ελληνίδα σύζυγός Ντίνα Σ., που εργαζόταν ως τραπεζική υπάλληλος, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι τους στο προάστιο της Λευκωσίας λίγο μετά τις 2 χθες τα ξημερώματα.

ety 2

Τις Αρχές είχαν καλέσει γείτονες του θρησκευόμενου ζευγαριού, στους οποίους κατέφυγε αναστατωμένος ο 15χρονος που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.

Ο έφηβος, ο οποίος είναι ρωσικής καταγωγής και υιοθετήθηκε από το ζευγάρι σε μικρή ηλικία, φέρεται ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δύο άγνωστοι άνδρες που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οικογένειας. Μάλιστα, ο 15χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους και φέρεται ότι κατέθεσε πως οι εισβολείς τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα του έκαναν κακό! Τότε, όπως υποστηρίζει, άδραξε την ευκαιρία και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι, που μετατράπηκε λίγα λεπτά αργότερα σε «σφαγείο» για τους θετούς γονείς του.

Με μαχαίρι

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη νεκροτομή, που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου στις σορούς του άτυχου καθηγητή και της συζύγου του, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος έφερε περίπου 25 με 30 τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, ενώ η 59χρονη σύζυγός του έφερε 10 μαχαιριές στον λαιμό και τον θώρακα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, οι γονείς έχασαν τη ζωή τους από αιμορραγικό σοκ από τα πολλαπλά θλαστικά τραύματα που δέχθηκαν «με νύσσον και τέμνον όργανο» και τα οποία φέρεται ότι έγιναν από το ίδιο χέρι.

Την ίδια ώρα, οι ισχυρισμοί του 15χρονου περί εισβολής δύο κουκουλοφόρων στην οικία της οικογένειας φέρεται ότι προβληματίζει τις Αρχές, που έχουν ήδη εντοπίσει «θολά» σημεία.

ety 1

Κι αυτό καθώς δεν υπάρχουν ίχνη που να στοιχειοθετούν παραβίαση, ενώ οι αλλεπάλληλες μαχαιριές που δέχθηκε το ζευγάρι δεν παραπέμπουν σε ληστεία αλλά σε έγκλημα μίσους. Πάντως, μετά την αρχική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ακολούθησε και νέα μαραθώνια κατάθεση του 15χρονου, παρουσία ψυχολόγων, καθώς φέρεται ότι είναι πρόσωπο-κλειδί για τη διαλεύκανση του ανατριχιαστικού εγκλήματος.

ety 3Την ίδια ώρα βρίσκονται υπό διερεύνηση οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στις Αρχές, σύμφωνα με τις οποίες οι σχέσεις των μελών της οικογένειας είχαν διαταραχτεί το τελευταίο διάστημα. Αιτία της έντασης που φέρεται ότι επικρατούσε στο σπίτι του φιλήσυχου ζευγαριού ήταν ότι πρόσφατα αποκάλυψαν στον 15χρονο ότι δεν ήταν βιολογικό παιδί τους, γεγονός που ο ίδιος αγνοούσε ως τότε.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, ο κόσμος του 15χρονου κατέρρευσε και ο ίδιος ένιωσε προδομένος, όταν ανακάλυψε ότι οι γονείς του τού είχαν αποκρύψει το γεγονός ότι ήταν υιοθετημένος, αφήνοντάς τον να πιστεύει ότι είναι δικό τους παιδί.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, εκείνοι που τον ενημέρωσαν ότι είχε υιοθετηθεί ήταν οι ίδιοι οι βιολογικοί του γονείς, οι οποίοι πρόσφατα κατόρθωσαν να τον εντοπίσουν.

Βιολογικοί γονείς

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας έχουν τεθεί και στοιχεία, τα οποία αποκαλύπτουν ότι ο 15χρονος είχε οριστεί πρόσφατα γενικός κληρονόμος της περιουσίας των θετών γονέων του.

Μάλιστα, η Αστυνομία εξετάζει αν υπάρχει διασύνδεση του εντοπισμού του 15χρονου από τους ρωσικής καταγωγής βιολογικούς γονείς του με το ότι επρόκειτο να κληρονομήσει την περιουσία των θετών γονέων του σε περίπτωση θανάτου τους.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...