Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παπανικολάου: «Φιλήσυχοι άνθρωποι τα πεθερικά μου»

❱❱ Πώς αντιμετώπισε ο δήμαρχος Γλυφάδας την είδηση για τη βόμβα στο σπίτι του ΝτογιάκουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε την είδηση για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στο πατρικό σπίτι της η σύζυγος του δημάρχου Γλυφάδας Εύα Ντογιάκου. 

Η Εύα είναι κόρη του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε βόμβα που από καθαρή αστοχία υλικού δεν εξερράγη. Με αξιοθαύμαστη δύναμη η Εύα, η οποία είναι ετοιμόγεννη (μια και κοντά στα Χριστούγεννα θα χαρίσει στον σύζυγό της Γιώργο Παπανικολάου το πιο όμορφο δώρο της ζωής του), ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν.

Το ίδιο ψύχραιμος ήταν και ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια είναι ασφαλής και ψύχραιμη. Δεν καταλαβαίνουμε, όμως, γιατί έγινε αυτό. Τα πεθερικά μου είναι φιλήσυχοι άνθρωποι, καλοσυνάτοι. Ζουν στον Βύρωνα και δεν ενοχλούν κανέναν».

Σε νευραλγικές θέσεις

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος, από τους πλέον γνωστούς εισαγγελικούς λειτουργούς, είναι από τον περασμένο Ιούνιο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και έχει βρεθεί στο παρελθόν σε νευραλγικές θέσεις της εισαγγελικής Αρχής, ενώ έχει χειριστεί σωρεία σοβαρών υποθέσεων.
Αυτή την περίοδο, όμως, δεν ασχολείται με απολύτως καμία υπόθεση, για αυτό το συμβάν ανησύχησε την οικογένειά του.

Από τα βραβεία στις κορδέλες

img 6674

❱❱Εναν αγαπημένο της ηθοποιό συνάντησε προχθές το βράδυ η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Ο λόγος για τον Γιάννη Φέρτη, ίνδαλμα των παιδικών χρόνων της.

Εκείνος, μαζί με συναδέλφους του, όπως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Ακης Σακελλαρίου, βρέθηκε στην τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2018 από το περιοδικό «Αθηνόραμα».

Μάλιστα, η περιφερειάρχης απένειμε και βραβεία στην ιδιαίτερα λαμπερή κινηματογραφική βραδιά. «Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που συμμετέχω στη γιορτή του περιοδικού, που, όπως για όλους τους ανθρώπους της γενιάς μου, τους 44άρηδες, έτσι και για μένα είναι συνυφασμένο με τα νιάτα μου» είπε η Ρένα Δούρου λίγο μετά την απονομή.

img 6665

Λίγο νωρίτερα η ίδια και ο Νίκος Παππάς, που, ως φαίνεται, «στηρίζει» Ρένα Δούρου, εγκαινίασαν το 2o Athens Innovation Festival.
Η Ρένα Δούρου, με το νέο κοντό καρέ της και με κόκκινο κραγιόν στα χείλη, και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής με το σκουρόχρωμο «χολιγουντιανό» κοστούμι του έκοψαν κορδέλες και μίλησαν για καινοτομίες.

Με καυτό μίνι η Μαρίνα

patouli

❱❱Ετοιμάζεται για «κυρία περιφερειάρχου» η Μαρίνα Πατούλη. Στην τελευταία συνεδρίαση των ΝΟΔΕ για την παρουσίαση του συζύγου της Γιώργου Πατούλη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής η Μαρίνα εμφανίστηκε με μίνι που «έβγαζε μάτια».
Τα ωραία ψηλά πόδια της με τις μαύρες μπότες ήταν σε θέα του Γιώργου Πατούλη την ώρα που εκείνος μιλούσε στο βήμα. Πρώτη και καλύτερη θαυμάστριά του η Μαρίνα!

(!)

ksadelfos polaki

Ο Παύλος Πολάκης πάντρεψε τον μικρό ξάδελφό του. Ο Βαγγέλης Πολάκης, ξάδελφος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, παντρεύτηκε το κορίτσι του, την Κατερίνα, το περασμένο Σάββατο. Εκεί ήταν και το κυβερνητικό στέλεχος, που χόρεψε και ήπιε στις χαρές του μικρού, ενθυμούμενος με συγκίνηση τον θείο του και πατέρα του γαμπρού, που δεν είναι στη ζωή. Ο υπουργός ευχήθηκε στο νεαρό ζευγάρι και στη μητέρα του γαμπρού, την Ανθή Πολάκη, που φυσικά καμάρωνε τον γιο της.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...