Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Τσίπρας στη σωστή θέση για τη σωστή θέα

❱❱ Η Μελάνια Τραμπ κέντρισε το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

O Aλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τη Μελάνια Τραμπ και ήταν δεδομένο ότι η πρώτη κυρία της Αμερικής θα μαγνήτιζε το βλέμμα του Ελληνα πρωθυπουργού, ο οποίος παρατήρησε τη σιλουέτα της, μια και ήταν στη σωστή θέση για τη σωστή θέα!

Ποιος δεν θα έμπαινε άλλωστε στον πειρασμό να περιεργαστεί το στιλ και τα κάλλη της συζύγου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ; Ο πρωθυπουργός μας (ούτε τζόκερ να έπαιζε) στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός στη διάρκεια της φωτογράφισης των ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, μια και ήταν πολύ κοντά στο ζεύγος Τραμπ.

Αναπόφευκτα τα βλέμματα όλων μαγνήτισε η Μελάνια, η οποία, όταν ήταν τοπ μόντελ, αναστάτωνε τις πασαρέλες! Η γυναίκα είναι επιτομή της μόδας! Δεν ξέρω βέβαια αν ο Αλέξης είχε και στιλιστικές απορίες, όμως τον πληροφορώ ότι το δαντελένιο φόρεμα που φορούσε η Μελάνια ήταν του κορυφαίου μόδιστρου Elie Saab! Ηταν αναμενόμενο λοιπόν η παρουσία της να ξεχωρίσει μεταξύ των γυναικών στην επεισοδιακή -λόγω του συζύγου της- Σύνοδο. Οπως ξεχώρισαν ασφαλώς και τα συνολάκια των κυριών! Louis Vuitton, Calvin Klein, Christian Louboutin και Valentino έδιναν και έπαιρναν!

Σαν ντεφιλέ μόδας ήταν το κάλεσμα της συζύγου του Βέλγου πρωθυπουργού Σαρλς Μισέλ, Αμελί Ντερμποντρίνχεν, και της συζύγου του επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, Ινγκριντ Σούλερουντ, στις γυναίκες των ηγετών για ένα ποτήρι σαμπάνιας συνοδευόμενο από κονσέρτο για πιάνο και βιολί. Η συνάντηση της πολυσυζητημένης Μελάνια Τραμπ, της Μπριζίτ Μακρόν και της Εμινέ Ερντογάν έγινε στο Queen Elisabeth Music Chapel, στο Βατερλό.

Διάσημοι σχεδιαστές

Οι τρεις τους εκπροσωπούν τρεις διαφορετικούς κόσμους, που, ενώ απέχουν παρασάγγας μεταξύ τους, εντούτοις ενώνονται μπρος στις επιταγές των διάσημων σχεδιαστών. Υπέροχα Calvin Klein και Elie Saab φορέματα, γόβες Louboutin για την όμορφη Μελάνια, ενώ η Μπριζίτ, του Μακρόν, παρέμεινε πιστή στον περίφημο γαλλικό οίκο Lοuis Vuitton. Η Εμινέ διάλεξε κάπα Valentino. Μαζί τους, και ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, Γκοτιέ Ντέστινι, με κοστούμι αγνώστου προελεύσεως…

Αυτή η φωτογραφία με τις ωραίες γάμπες των κυριών και τα tres chic υποδήματα τα λέει όλα!

img 6020

Τι να την κάνεις τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όταν το μενού έχει Μελάνια Τραμπ;

—-

Ο ΓΑΠ πήρε τα βουνά

❱❱ Μπροστά στην ψησταριά «Ο Λάκης» στην Ελασσόνα φωτογραφήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με κυρίες θαυμάστριές του. Ο Γιώργος, αθλητικότατος όπως πάντα, οργάνωσε ανάβαση στον Ολυμπο από τη θεσσαλική πλευρά και, συγκεκριμένα, από το καταφύγιο Χρηστάκη. Η διαδρομή είναι μέσα σε πυκνό και δροσερό δάσος και θεωρείται ιδανική από όσους λατρεύουν την πεζοπορία και την ορειβασία. Την ίδια διαδρομή έκανε και ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας με την κάμερά του.

gapa 0

Ο πρώην πρωθυπουργός, που δεν δείχνει να νοιάζεται και πολύ για τα τεκταινόμενα στη Βουλή, εθεάθη λοιπόν με την παρέα του στα Καλύβια Ελασσόνας λίγο προτού χαθεί στις ομορφιές του δάσους. Τώρα αν χτύπησε και τα κοψίδια του στον «Λάκη», αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

—-

❱❱ Του έδιναν συγχαρητήρια και προέτρεπαν να παίξει στοίχημα χθες στη Βουλή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριο Κάτση οι συνάδελφοί του. Ο λόγος; Ηταν ο μόνος ανάμεσά τους που προέβλεψε τις ομάδες του τελικού.

Και πού το έκανε αυτό ο Μάριος; Μα στην κάλπη που έστησε προ ημερών η «Espresso» για τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις των βουλευτών στο Μουντιάλ. Σε εμάς λοιπόν ο Μάριος είχε πει ότι στον τελικό θα πάει η Κροατία με τη Γαλλία.

Μόνο που, ενώ το πρόβλεψε, δεν το ’παιξε…Μάριε, ποτέ δεν είναι αργά. Βρες τώρα τον νικητή και πάρ’ τα όλα!

—-

Του μπήκαν ιδέες

❱❱ Πρόβα Βουλής έκανε προχθές ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και νυν Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης (στη φωτό με τη Μαρία Αντωνίου). Βλέποντας την εικόνα του στο Κοινοβούλιο όπου μίλησε, αναζωπυρώθηκε στο μυαλό μου η ιδέα να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή.

patoulis me maria antwniou n.d

Ιδιαίτερα τώρα, μετά το σπάσιμο της Β’ Αθηνών, μεγάλα κομμάτια της τα παίζει στα δάχτυλα του ενός χεριού ο δήμαρχος, που, παρεμπιπτόντως, προχθές, μετά τη Βουλή, χόρεψε αγκαλιά με τη Μαρίνα του σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου.

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...