Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η κλιματιζόμενη Dreamcity του Ντουμπάϊ

Το «Mall of the World» θα είναι το νέο εμπορικό κέντρο που θα έχει έκταση μιας πόλης και XXL παροχές ψυχαγωγίας

Το Ντουμπάι φιλοξενεί ήδη το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου, όμως αυτό προφανώς δεν του είναι αρκετό. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι ο σεΐχης του αραβικού εμιράτου, που φημίζεται για τις κατασκευές-ρεκόρ, έδωσε το «πράσινο φως» για την κατασκευή ενός νέου γιγάντιου εμπορικού κέντρου που ήδη περιγράφεται ως μια «κλιματιζόμενη πόλη»;
Το λεγόμενο «Mall of the World» θα καταλαμβάνει επιφάνεια που θα ξεπερνάει τα 743.000 τετραγωνικά μέτρα. Στις εγκαταστάσεις του θα περιλαμβάνει όχι μόνο εμπορικά καταστήματα, αλλά και ξενοδοχεία, θεατρικές αίθουσες, κέντρα αισθητικής και ευεξίας, αλλά και το μεγαλύτερο εσωτερικό θεματικό πάρκο στον κόσμο, το οποίο θα στεγάζεται κάτω από ένα γυάλινο θόλο το καλοκαίρι, ενώ θα είναι ξεσκέπαστο κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
«Οι φιλοδοξίες μας είναι υψηλότερες από το να έχουμε απλώς έναν εποχικό τουρισμό. Ο τουρισμός αποτελεί κινητήριο δύναμη για την οικονομία μας και έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έναν ελκυστικό προορισμό για όλο τον χρόνο. Γι’ αυτό έχουμε αρχίσει να σχεδιάζουμε χώρους με ευχάριστη, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών» δήλωσε με περηφάνια ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ-Μακτούμ, ο οποίος αν και δεν ξεκαθάρισε πότε θα ξεκινήσει η υλοποίηση του μεγαλεπήβολου πρότζεκτ, τόνισε ότι μόλις ολοκληρωθεί, «θα προσελκύει περισσότερους από 180 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο».
Είναι γεγονός ότι το Ντουμπάι αποτελεί εδώ και καιρό «παιδότοπο» για τους rich and famous. Είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους προορισμούς για τους πάμπλουτους Κινέζους τουρίστες και φιλοξενεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα στον κόσμο. Μεταξύ αυτών, το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο Burj Khalifa, η μεγαλύτερη εσωτερική χιονοδρομική πίστα στον κόσμο Ski Dubai, καθώς και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο Dubai Mall, το οποίο προσελκύει 75 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, περισσότερους από όσους ο πύργος του Αϊφελ, οι καταρράκτες του Νιαγάρα και το θεματικό πάρκο Disney World μαζί!

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα