Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γολγοθάς για τον Αλκη «της βροχής»

❱❱ Την ανυπαρξία των υποδομών Υγείας για άτομα με ειδικές ικανότητες φέρνει στο φως η τραγική περιπέτεια του Αλκη «της βροχής». Ο Αλκης, ο 44χρονος ΑμεΑ γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, αυτοτραυματίστηκε εξαιτίας ενός πονόδοντου, με συνέπεια -μέχρι να φτάσει στο Ασκληπιείο Βούλας- να χτυπήσει άσχημα το πρόσωπό του. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του μοναδικού νοσοκομείου στην Αθήνα για αυτιστικά παιδιά και ενήλικες έσπευσαν να τον ηρεμήσουν, ωστόσο χρειάστηκε να περάσει μιάμιση ώρα μέχρι να καταφέρουν να τον ετοιμάσουν για την εξαγωγή του δοντιού.

Ο αδελφός του Αλέξανδρος Κολλάτος κατήγγειλε στην «Espresso» ότι οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις για ΑμεΑ είναι εντελώς… προσβλητικές. «Είναι σκληρή υπόθεση για τις οικογένειες και τους γιατρούς οι ψυχικά ασθενείς. Το απίστευτο στριμωξίδι στο προκάτ οδοντιατρικό ιατρείο έκανε τις συνθήκες δύσκολες για όλους μας. Ο ένας πάνω στον άλλο» ανέφερε ο σκηνοθέτης και συνέχισε: «Εμείς βρίσκουμε λύσεις για τον αδελφό μου, αλλά σκέφτομαι όλους εκείνους τους γονείς και συγγενείς αυτιστικών ατόμων που δεν έχουν τα μέσα μας» είπε με προβληματισμό.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο διάσημος πατέρας του ευχαρίστησαν τους γιατρούς της μονάδας ΑμεΑ και το νοσηλευτικό προσωπικό στη νεοσύστατη Κοναλίδειο Γ΄ πτέρυγα για την προσφορά και την αγάπη τους στο πρόσωπο του Αλκη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα