Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Αλλαξαν φύλο και ντύνονται νύφες

Η 59χρονη Πάρμα και η 43χρονη Στέφανι ερωτεύτηκαν πριν 11 χρόνια ως άντρες, αλλά τον επόμενο μήνα θα παντρευτούν ως γυναίκες

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ως άντρες. Τον άλλο μήνα όμως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με νυφικά, αφού στο μεταξύ υποβλήθηκαν και οι δύο σε επέμβαση αλλαγής φύλου.
Η 59χρονη Πάρμα Μπερτόλι και η 43χρονη Στέφανι Νικλς ερωτεύτηκαν το 2004, όταν ήταν ακόμα άντρες. Δύο χρόνια αργότερα η Στέφανι Νικλς υποβλήθηκε πρώτη σε πλήρη αλλαγή φύλου, ενώ η Πάρμα ακολούθησε τα βήματά της το 2008. «Με τη Στέφανι ζούσαμε μαζί από τότε που ήμασταν άντρες. Εκείνη είχε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αλλαγής φύλου, οπότε ζούσε σαν γυναίκα. Εγώ έκανα την επέμβαση αμέσως μετά. Σήμερα παραμένουμε πολύ ερωτευμένες, σαν γυναίκες πλέον» λέει η Μπερτόλι,υπογραμμίζοντας ότι για τη σχέση τους το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο. «Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι που γνωρίστηκαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον» προσθέτει.

Ενα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός ανάγκασε τις δύο γυναίκες να επισπεύσουν τον γάμο τους, καθώς η Μπερτόλι διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο τον περασμένο Οκτώβριο. Με τους γιατρούς να της δίνουν λιγότερους από 12 μήνες ζωής, το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το συντομότερο δυνατόν. «Ξέρω ότι μου μένει πολύ περιορισμένος χρόνος, όμως ο γάμος είναι το παν για εμάς» λέει.

Τα δαχτυλίδια

Η πρόταση γάμου έγινε από εκείνη το 2009. «Κοιτούσαμε δαχτυλίδια σε ένα κοσμηματοπωλείο, όταν η Πάρμα ξαφνικά γονάτισε και μου ζήτησε να την παντρευτώ. Αγοράσαμε επιτόπου τα δαχτυλίδια αρραβώνων μας» θυμάται η Στέφανι Νικλς, η οποία έχει δύο ενήλικα παιδιά από προηγούμενο γάμο της, με τα οποία όμως δεν έχει καμία επικοινωνία.
Μετά την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα του, το ζευγάρι κάνει έκκληση τώρα για δωρεές προκειμένου να καταφέρει να κάνει ένα πραγματικά παραμυθένιο και αξέχαστο γάμο τον άλλο μήνα.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα